Marți, 17.04.2018, Clubul Absolvenților a fost gazda întâlnirii elevilor școlii noastre cu reprezentanții Clinicilor „Dr. Leahu”: Ramona Carp – Director Operațional, Andreea Moșoiu- Specialist Marketing, Simona Chițulescu – HR Business Partner, Iulia Ștefan – medic.

În deschidere, doamna director, prof. Aurelia Șova, a punctat interesul permanent al școlii cu privire la dezvolarea unor parteneriate cu clinici private, care asigură atât desfășurarea unor stagii practice, cât și angajarea absolvenților noștri: „Parteneriatul cu Clinicile „Dr. Leahu” se află în cel de-al doilea an de funcționare și se menține ca urmare a interesului ambelor părți de a investi în formarea profesională de calitate a elevilor noștri. Desfășurarea stagiilor de practică în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”, angajarea elevilor noștri și susținerea interesului față de domeniul stomatologiei, prin oferirea unor burse de studiu, sunt dovezi ferme ale continuării acestei colaborări”.

În prezentarea sa, doamna Ramona Carp a afirmat: „Domeniul stomatologiei este fascinant întrucât ne provoacă la o continuă perfecționare. În acest demers ne ghidăm după valori socio-profesionale care au devenit deja un fel de a fi al echipei noastre:

Ne pasă! Atât de pacient, cât și de membrii echipei, motiv pentru care suntem focusați să:

Învățăm unii de la alții! Toți specialiștii care ni se alătură sunt sprijiniți constant la debutul intrării în profesie, dezvoltând împreună soluții pentru problemele majore din asistența medical.

La timp! Ancorați permanent atât la nevoile clienților, cât și la noutățile care revoluționează domeniul stomatologiei, asigurăm o intervenție corectă și completă, conformă cu cerințele sistemului medical privat.

Suntem corecți! Întrucât ne respectăm angajamentele promise atât clienților, cât și angajaților deopotrivă, ajungem să:

Ne respectăm reciproc, motiv pentru care suntem aleși și ne menținem ca lideri pe piața din acest domeniu”.

Toate aceste valori, au asigurat dezvoltarea, menținerea și extinderea la 5 clinici funcționale (ClinicaDr. Leahu Victoriei, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera, Clinica Dr. Leahu Caramfil, Clinica Dr. Leahu Unirii), cărora li se adaugă Clinica Dr. Leahu Pitești.

În cadrul acestora, echipa de specialiști se extinde treptat, întrucât înregistrează un trafic de 1300 pacienți/ lună, până în prezent deținând portofoliul a 15.000 de pacienți deja tratați.

Domeniile ce pot fi accesate de către elevii dornici de o carieră în domeniul stomatologiei, sunt: Estetică dentară și Protetică (acces la tehnologia CEREC – un soft care oferă o amprentă digitală pentru restaurarea dentară fără metal, oferind un design personalizat formei dintelui, bicompatibilă smalțului dentar), Endodonție, Chirurgie și implanturi dentare (cu ajutorul sistemului fast&fixed), Radiologie și Paradontologie (cu acces la tehnologii de ultimă generație), Ortodonție și Stomatologie copii.

La această întrevedere au fost prezente și elevele școlii care au beneficiat, pe lângă programul de mentorat propus de către partener în cadrul stagiilor clinice și de burse de studiu în cuantum de 1.800 lei/elev. De asemenea, o parte dintre eleve beneficiază deja de contracte de angajare.

Programul privind oferirea de burse de studiu continuă pentru elevii care își exprimă adeziunea privind participarea la stagiile de practică în cadrul clinicilor „Dr Leahu”. Atât elevii, cât și absolvenții noștri dornici să se alăture echipei Clinicilor „Dr Leahu”, trebuie să facă dovada implicării cu pasiune în acest domeniu, manifestând ambiție și dorință de învățare continuă.

 

prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisia de Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

 

Impresiile elevilor noștri

Loredana Mănoiu, asistentă medicală Clinicile dentare „Dr. Leahu”, fostă stagiară: „Pentru mine, stagiul de practică în cadrul Clinicilor dentare „Dr. Leahu” a însemnat un pas înainte în carieră. În decursul celor trei săptămâni de practică am avut oportunitatea de a învăța în fiecare zi lucruri noi de la medici dedicați, cu experiență, de a descoperi ce specializare mă atrage cel mai mult, chirurgia orală, și de a demonstra că merit un loc în echipă. De mai bine de un an de zile fac parte din familia Clinicilor dentare „Dr. Leahu”, am acumulat multe cunoștințe noi și am reușit să îmi păstrez entuziasmul cu care am venit în prima zi la practică.”

Florina Ioana Preda, stagiară: „Mă bucur foarte mult pentru că am avut șansa să merg în practică la Clinicile „Dr. Leahu”. Un stagiu pe care nu am să-l uit. Am reușit să mă integrez și să am o comunicare deschisă cu personalul medical. Nu am simțit în nicio zi de practică oboseala deoarece am făcut totul din plăcere și orele treceau fără să simțim. Sunt onorată deoarece m-au selectat și astfel mi-am făcut o imagine despre ceea ce înseamnă domeniul stomatologiei. Este o șansă de care orice elev din școală ar trebui să profite. Are ce învața de la oameni frumoși, dedicați profesiei, comunicativi, care formează o echipă unită. Nu am cuvinte să descriu mulțumirea sufletească pe care o am în acest moment. Mă bucur pentru că am participat, altfel aș fi regretat. Am avut parte de o experiență unică. Am venit cu plăcere în fiecare zi, simțindu-mă ca într-o familie, luptând pentru aceeași cauză: să redăm zâmbetul pacienților! Aș repeta oricând această experiență plăcută! Mulțumesc mult celor care s-au ocupat de acest parteneriat!”

Florin Cătălin Barbu, stagiar: „Am învățat foarte multe. La început am crezut că nu va merita efortul. Dar acum cred cu desăvârșire că a meritat! Recomand și colegilor mei să participe.”

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 208

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes