Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” continuă proiectul „Învățați să ajutați” online. Prof. Iulia Leuciuc a organizat două activități la care au participat numeroși elevi ai Colegiului Național „Victor Babeș”.

Prima temă din seria de prezentări a venit în întâmpinarea celor care utilizează excesiv device-urile. Impactul tehnologiei asupra sănătății – Igiena posturală și pașii pentru reducerea neplăcerilor provocate de pozițiile defectuoase au adus în prim plan informații foarte utile pentru liceeni, mai ales în condițiile desfășurării cursurilor online.

O altă temă care se bucură de interes de fiecare dată – Tehnici de prim ajutor – a fost susținută vizual de prezentarea realizată de elevul nostru Vlad Năstase (clasa 3 C – AMG).

Proiectul Educativ „Învățați să ajutați!”, implementat în peste 50 de licee, şcoli generale,  colegii, grupuri școlare şi comunitate din municipiul Bucureşti și județele limitrofe,  constituie  fundamentul activității de promovare a școlii noastre, dezvoltȃnd personal și profesional elevii și cadrele  didactice participante şi îmbunătățind imaginea profesiei de asistent medical. De 10 ani, elevii școlii noastre demonstrează tehnici de prim-ajutor și participă la prezentări interactive pe teme privind stilul de viață sanogen, îndeplinindu-și misiunea nobilă de Educatori pentru Sănătate.

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 265

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes