O echipă a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” a susţinut activitatea de promovare la Liceul Teoretic din Videle (jud. Teleorman). A fost prezentată oferta educaţională a școlii şi au avut loc discuţii libere cu elevii liceului. 

 

Coordonatorul activității, prof. Daniela Vlădescu, a fost însoțită de elevii noștri din anul I.

„Elevii de clasa a XII – a au participat cu mare interes la prezentarea noastră. Au fost curioși să afle cum pot deveni elevi ai școlii noastre, ce perspective de viitor au dupa terminarea celor 3 ani de studiu și care sunt posibilitățile de angajare. Aș dori să remarc faptul că au apreciat în mod deosebit uniforma elevilor noștri.” – a declarat prof. Daniela Vlădescu.

 

Activitatea face parte din proiectul regional „Învăţaţi şi ajutaţi” realizat împreună cu liceele partenere în vederea dezvoltării deprinderilor de viaţă sănătoasă, de prevenire a îmbolnăvirilor şi de acordare a primului ajutor în caz de accidente.

Gazdele noastre, profesori şi elevi, au apreciat în mod deosebit prezenţa noastră activă cu aport în educația pentru sănătate. Am plecat cu promisiunea de a continua seria de întâlniri între cele două unităţi şcolare pentru a deschide calea elevilor care au vocaţie, către cea mai bună şcoală de profil din România.

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 84

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes