Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este preocupată permanent de pregătirea teoretică și practică a elevilor. Mai mult, prin colaborările pe care școala le dezvoltă cu parteneri din sistemul sanitar de stat și particular, oferă absolvenților oportunități reale de angajare în medii diverse.

 

Cabinetele stomatologice DENT ESTET se implică în formarea elevilor noștri, care pe lângă dezvoltarea abilităților practice și dobândirea competențelor specifice, au șansa de a obține burse sau oferte de angajare. Elevele Carla Lăcrămioara Jorja, Elena Liliana Șerban și Ioana Narcisa Drăguț, clasa II D – AMG, au primit din partea DENT ESTET burse în valoare de 800 lei fiecare, pentru rezultatele deosebite obṭinute la stagiile clinice.

 

DENT ESTET așteaptă să vă alăturați echipei și se adresează elevilor / absolvenților cu oferte concrete. Așadar, dacă doriți să lucrați într-un mediu performant, alături de o echipă tânără, să vă dezvoltați profesional, puteți aplica pentru poziția de Front Desk Officer sau de Asistent Medical Generalist la adresa de e-mail: andreea.necula@dentestet.ro sau telefon: 0730.255.470.

 

Beneficii: contract de muncă pe perioadă nedeterminată; acces la programe de training; pachet salarial, bonusuri și ore suplimentare plătite conform legii; asigurare de malpraxis; vaccin pentru hepatita B; abonament la servicii medicale private.

 

Serviciile dentare furnizate de către DENT ESTET sunt accesate de către toate categoriile de vârstă: copii- DENT ESTET4 KIDS, tineri – DENT ESTET4 TEENS și adulți – DENT ESTET și GREEN DENTAL.

Din anul 1999, o echipă stabilă de peste 200 de profesioniști se asigură, zi de zi, că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de un diagnostic corect și de soluții de tratament care îi vor reda acestuia încrederea de a zâmbi din nou!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 158

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes