În ziua de 25 martie 2019, o echipă a școlii noastre, formată din elevele Diana Scarlat (clasa III D – AMG) și Alexandra Furtună (clasa I A – AMG) și profesor Maria Baldovinescu, a desfășurat o activitate demonstrativă de acordare a primului ajutor, ca parte a proiectului „Învățați să ajutați”, în cadrul Liceului Teoretic „Eugen Lovinescu”.

La activitate au fost prezenți elevi din clasele VIII – XII. Aceștia au avut posibilitatea să asiste la o lecție demonstrativă susținută de eleva în anul III, Diana Scarlat, ea fiind de doi ani și voluntar în cadrul SABIF.

În activitățile din cadrul acestui proiect, elevii școlii noastre demonstrează cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul școlarizării.

Astfel, liceeenii pot vedea ce însemnă să fii elevul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, ce oportunități îți conferă acest statut.

Activitatea a fost un succes și, după mai mult de o oră petrecută împreună, elevii au fost cu greu convinși să revină la programul lor. Eleva noastră, Diana Scarlat, este un adevărat educator pentru sănătate, care a captat atenția și interesul liceenilor prezenți.

 

prof. Maria Baldovinescu

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 390

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes