sigla enmLuni, 5 mai a.c. vom primi vizita a 6 studenţi străini în cadrul unui nou schimb ENM ce se va desfaşura în perioada 5-17 mai 2014. Oaspeţii şcolii noastre sunt:

– MARISKA VEENINGS şi ANNE PAGAN din Leiden – Olanda,

– ANNE KATRINE şi KIRSTEN ANDERSEN din Vejle – Danemarca,

– SOPHIE BRICHOT şi LORRAINE MOTTE din Namur – Belgia.
Programul pentru perioada 05-16 mai include atât instruire clinică în spitale cât şi scurte întâlniri culturale în Centrul Vechi al Capitalei, prin muzee sau parcuri. Stagiile clinice se vor desfăşura în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Clinic Colţea, Spitalul de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu şi Maternitatea Polizu.

Pentru prima dată în acest an şcolar, elevii de anul I AMG vor participa activ alături de studenţii oaspeţi la instruirea clinică.
Deschiderea oficială a schimbului de experienţă din mai 2014, va avea loc luni, 5 mai, ora 17.00, în sediul din Piaţa Romană. Elevii claselor AMG şi profesorii lor sunt invitaţi să participe.

______

Prima zi de instruire clinica in Spitalul de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu a studentelor Anne Katrine si Kirsten Andersen din Danemarca, insotite de prof. Cristina Costache si elevi anul I AMG.

{gallery}2014/enm2014mai{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 157

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes