Şcoala noastră va organiza la începutul lunii octombrie primul schimb de experiență European Nursing Module din cele trei care vor fi organizate în acest an şcolar.
În perioada 05-16 octombrie a.c., Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” va fi gazdă pentru 7 studenți din Elveția (Breiter Sarah  şi Maag Johanna) și Suedia (Sara Jonsson, Mikael Österberg, John Lundström, Viktor Gerdin și Johanna Hulling). Ca în fiecare an, echipa de proiecte internaționale a școlii va însoți cei 7 studenți în stagiile de instruire clinică din spitalele partenere precum Spitalul de Copii Clinic de Urgenţă „Grigore Alexandrescu”, Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului „Alfred Rusescu”, spitalul privat Medicover și multe alte insituţii ce vor oferi un schimb de experiență profesional la cele mai înalte standarde europene.
În cadrul acestui schimb de experienţă, elevii clubului ENM îi vor însoţi pe studenţii elveţieni şi suedezi şi în activităţi culturale. Le vor prezenta oaspeţilor punctele de interes cultural şi istoric ale capitalei, muzeele bucureştene și vor organiza în weekend o excursie într-una dintre staţiunile montane de pe Valea Prahovei.
În aceeași perioadă, 4 elevi ai școlii din anul II de studiu vor porni cu mari emoții spre noi experiențe:
– Mihaela și Eduard Despinoiu, Anul II AMG, vor merge în Berna, Elveţia,
– Cornel Topuzaru, Anul II AMG, în Tarragona, Spania,
– Robert Dicu, Anul II AMG, în Northampton, Anglia.
Cei trei elevi ai noştri vor avea oportunitatea de a participa la stagii de instruire clinică în spitale, centre de ingrjire bătrâni și se vor alătura studenților universităţilor partenere ENM, la orele de curs.
 

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” acordă elevilor săi șansa de a participa la stagii de instruire clinică în afară țării și oferă totodată şi sprijinul financiar necesar, prin acordarea unor burse de studiu internaţionale, fiind singurul membru ENM care oferă burse elevilor participanți la aceste schimburi de experienţă.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 205

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes