Astăzi au avut loc probele de matematică sau de istorie în cadrul examenului de bacalaureat. Absolvenții de liceu au fost preocupați să rezolve integrame, matrici sau să scrie eseuri despre istoria României postbelice. Cu toții au avut nevoie de încurajări și susținere pentru a face față cu succes la acest examen de maturitate. Echipe de profesori și de elevi ai Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” au fost astăzi la liceele din București și din împrejurimi să îi încurajeze și să le povestească despre viitorul pe care îl oferă profesia de asistent medical.

Una dintre echipele de promovare a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” şi a profesiei de asistent medical a întâmpinat liceenii ieşiți de la examenul de astăzi la poarta Liceului „Sfântul Pantelimon” cu zâmbete, încurajări şi prezentarea ofertei educaționale a școlii. Elevele Roli Renata Preda şi Mariana Mircea din anul IR împreună cu prof. Violeta Zlota, au stat de vorbă cu absolvenții de liceu, le-au povestit despre specificul profesiei, despre activitățile din şcoală, despre un viitor mai sigur.

O altă echipă a școlii a fost prezentă la ieșirea absolvenților liceelor “Marin Preda” și “Tudor Vladimirescu” spre a îi încuraja și îndruma spre o profesie sigură. Echipa a fost formată din prof. Cristina Costache împreună cu elevii școlii Mihaela Lixandru (Mincu) din anul II C – asistent medical generalist – și Gelu Costache anul II B calificarea asistent medical de balneokinetoterapie și recuperare.

De asemenea, echipele școlii noastre au fost prezente și la liceele ”Grigore Cerchez” și Colegiul Tehnic Media atât la examenul de miercuri, 6 iulie, cât și vineri, 8 iulie. Echipele coordonate de prof. Anca Mihai au fost formate din elevii clasei II D asistent medical generalist – Florin Vlăduț Ioniță și Alin Stancă.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 233

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes