Este perioada sărbătorilor de iarnă, este vremea colindelor, a bucuriei de a fi împreună și de a dărui.

Este perioada în care parcă ne amintim mai mult ca oricând de copilărie, de părinți, de bunici.

Școala noastră a revenit și anul acesta la Centrul rezidențial pentru vârstnici „Sfântul Silvestru” pentru a aduce zâmbetul pe chipurile brăzdate de timp ale bunicilor de acolo. Coordonatorii activității au fost prof. Adriana Jerca și biolog Sorin Azoiței.

Darurile au fost pregătite cu grijă și căldură, iar zâmbetele și lacrimile de bucurie ale bunicilor au fost darul nostru în această zi specială.

Prof. Adriana Jerca: „Bucuria lor a fost ca un medicament pentru sufletele noastre.”

Ne bucurăm că am reușit și de această dată să le aducem colinda noastră și să le urăm sănătate, liniște și zile mai senine.

Chiar dacă o mare parte dintre elevii care au contribuit la realizarea acestei activități nu au putut merge cu noi la colindă, au strâns daruri foarte multe, cu mic cu mare, pentru a aduce zâmbetul în viața acestor oameni.

„Cu  ușile larg deschise, cu sufletul  plin de bucurie ca niște copii ce îl  așteaptă pe Moș Crăciun, așa ne așteptau și ei. Și am cântat cu ei colindul nostru drag: „Domn, Domn să-Nălțăm; Domn, Domn să- Nălțăm; Domn  Domn să- Nălțăm”. Cred că ăst colind  și bucuria lor  s-a Înălțat la cer ca o rugă. O rugă de mulțumite pentru  tot omul care-i om.” – prof. Adriana Jerca 

 

Mulțumim tuturor elevilor care au adus  bucuria în  sufletele  bătrânilor noștri, prin darurile lor pregătite cu dragoste. Fie ca bucuria lor să fie și a noastră, a tuturor!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 103

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes