2020, Anul Internațional al Asistentului Medical, vine cu o serie de provocări atât în sistemul sanitar românesc, cât și în cel european, iar cea mai importantă verigă în acest moment este și va fi cea umană. Pandemia COVID – 19 oferă o perspectivă nouă asupra tuturor profesiunilor medicale, iar asistentul medical este un pion principal.

Statutul asistentului medical va căpăta nuanțe noi și voi, cei care va pregătiți să îmbrățișați această profesie nobilă, aveți șansa să dați această nouă valență profesiei.

Eroi ai poveștilor, pe care îi considerăm de neînvins, precum Spider-Man, Zorro sau Greuceanu sunt eclipsați în această perioadă de eroii în halate albe, care luptă pentru mine, pentru tine, pentru familiile noastre, pentru societate. Și luptă onorabil!

Suntem alături de asistenții medicali care în această perioadă se mobilizează, fiecare din postul său, pentru a promova sănătatea, în sensul prevenirii bolii, reinstaurează sănătatea și alină suferința celor deja bolnavi.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” susține sistemul medical românesc public sau privat în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

prof. Sorina Negrei

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 188

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes