De ce să aleg această Şcoală pentru a deveni asistent medical?

 

Dragă  Maria,

Ne bucurăm că ne-ai scris şi că eşti interesată să te pregăteşti pentru una din cele mai nobile şi mai frumoase profesii!
Bănuiesc că ai vizitat deja pagina noastră
www.scoalacdavila.ro, unde ai aflat despre programele oferite de şcoală.

Acest an şcolar este al 25-lea de existenţă neîntreruptă şi de succese! Te invităm să faci parte din acestă generaţie!

Scoala vine şi în întâmpinarea celor care lucreaza având clase cu orar numai dimineaţa (8,00-14.35) şi clase cu orar numai după-amiază (15.20-21.05).

Dar pentru că eşti în faţa unei decizii care îţi va influenţa în foarte mare măsură atât cariera cât şi viaţa pentru următorii trei ani, te sfătuiesc să fii interesată nu numai de cuantumul taxei ci mai ales de calitatea şi seriozitatea procesului de învătământ care are ca scop pregătirea ta, pentru a deveni un luptător pentru Sănătatea Omului.

Ingredientele esenţiale sunt: calitatea dascălilor, cine îmi vor fi colegii alături de care voi depune efort trei ani de zile?, Cum arată şcoala şi laboratoarele?, La ce spitale, clinici particulare sau farmacii îmi voi desfăşura stagiile de practică? Cine îmi sunt colegii alături de care voi depune efort trei ani de zile?, Cum arată şcoala şi dotările din laboratoare?, Care sunt spitalele, clinicile particulare, centrele de recuperare sau farmaciile unde voi desfăşura stagiile de instruire clinică/practică?

Am şansa să obţin bursă de merit sau de studii internaţionale? Ce este inclus în taxa de şcolarizare? (Uniforma şi geanta personalizate, revista elevilor la care poţi contribui cu articole), Avem acces la un program de schimburi de experienţă cu cele mai bune şcoli şi spitale din Europa?

Ce şanse de angajare am la terminarea şcolii?, În ţară?, Dar în străinătate?, În ce condiţii? Care sunt avantajele şi care sunt dezavantajele?, Şcoala mă ajută în găsirea unui job?, Cât de devreme pe parcursul celor 3 ani începe acest proces?,

Există cursuri facultative care să mă ajute să completez pregătirea de bază?, Cursuri de limbi străine pentru asistenţi medicali?, Cursuri de Informatică şi Comunicare pentru asistenţi medicali?, Cabinet de consiliere psiho-pedagogică unde pot primi ajutor pentru a învăţa mai bine şi mai uşor sau chiar să mă integrez mai uşor în viaţa tumultoasă de zi cu zi şi să fac faţă mai uşor problemelor?, Bibiotecă unde pot găsi nu numai manuale româneşti şi străine dar şi publicaţii lunare sau trimestriale din toata lumea?, Săli de demonstraţii?,.

Ce se întâmplă dacă lipsesc?, Sunt în competiţie cu colegii?, Există activitate de cercetare şi comunicare ştiinţifică?, Care este participarea elevilor la evenimente naţionale şi internaţionale din sfera profesiei şi culturală?, Cum este viaţa de elev la Şcoala Sanitară Postliceală “Carol Davila”?, Cum e viaţa de asistent medical?, Rămânem în contact cu şcoala şi după absolvire?, Se organizează Balul Bobocilor?, Cum arată ceremonia de absolvire?…

Şi poate că mai sunt şi alte întrebări, dar te provocăm să descoperi răspunsurile alături de noi.


Am dori să ştii că, spre deosebire de alte şcoli, unde doar în aparenţă taxa este mai mică, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” oferă o educaţie la cel mai bun nivel în pregătirea pentru profesia de asistent medical.

De altfel, calitatea pregătirii trebuie să constituie motivul principal pentru care alegi o şcoală şi nu doar obţinerea facilă a unei diplome la un preţ cât mai mic!                              
ŞCOALA NOASTRĂ NU ARE CA OBIECTIV PRINCIPAL ACORDAREA UNEI DIPLOME!

Misiunea şcolii noastre este aceea de a forma asistenţi medicali de succes, care să fie angajaţi în cele mai bune unităţi ale sistemului de sănătate european şi cu cele mai mari şanse de promovare în carieră!

Taxa de şcolarizare a şcolii noastre cuprinde toate costurile necesare formării pe întreg ciclul de pregătire. Începând din acest an oferim mai multe variante de a achita, astfel încât să poţi alege planul financiar care ţi se potriveşte cel mai bine.

Sugestia mea este să suni la secretariatul şcolii 021 610 70 68 şi să programezi o vizită la sediul nostru. Aici te poţi întâlni cu cadre didactice şi elevi, să le adresezi întrebări, să vizitezi întreaga şcoală şi să vezi cu ochii tăi. Poţi, cu acordul diriginţilor, să şi intri la un curs pentru o oră sau două. Cu siguranţă vei dori să vorbeşti cu secretariat despre detaliile înscrierii, completarea fişei de înscriere, plata taxei de înscriere şi mai ales despre reducerile de care poţi beneficia dacă te înscrii chiar ACUM!


Bafta! cu prietenie,

Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu
Preşedinte Director General
Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Website: www.scoalacdavila.ro

 

 

––Original Message––

Bună ziua,

Numele meu este Maria şi aş dori să urmez cursurile unei şcoli postliceale sanitare. M-ar interesa în mod deosebit care sunt taxele postlicealei “Carol Davila” din Bucureşti şi, de asemenea, cum este orarul, dacă îmi pot permite şi un job în timpul urmării cursurilor acestei şcoli.

 

Vă mulţumesc,

Maria

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 516

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes