În Anul Internațional al Asistentului Medical, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” sărbătorește 30 de ani de Educație pentru sănătate. Cu ocazia Zilei Asistentului Medical, profesori, actuali și foști elevi ai școlii – în prezent, asistenți medicali în spitale de renume din București – au transmis gândurile, emoțiile, respectul și recunoștința lor față de toți asistenții medicali și formatorii lor, care i-au însoțit pe drumul profesiei, în primii ani de pregătire. Accesând link-ul de mai jos, puteți vedea materialul video realizat:

https://www.youtube.com/watch?v=fAZGHckV9JY

Fondată în 1990 şi condusă până în anul 2008 de către Doamna Dr. Mioara Mincu, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” îşi continuă activitatea și misiunea de a forma Educatori pentru Sănătatea Europei.

„Profesia de asistent medical este cea mai căutată la nivelul Uniunii Europene, iar noi suntem cea mai mare școală sanitară privată din țară și membră în elita instituțiilor de educație medicală de pe continent”, afirmă domnul prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, președinte al Consiliului de Administrație al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este prima instituţie de învăţământ preuniversitar particular, care pregătește asistenți medicali pentru trei calificări profesionale acreditate: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare. Școala are peste 1.600 de elevi și peste 100 de cadre didactice.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 295

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes