LPicture praga si scoala 154a sfârşitul lui februarie elevii şcolii noastre au avut frumoasa iniţiativă de a realiza mărţişoare pentru a le oferi de 1 Martie pacientelor din spitalele partenere ale şcolii noastre, în care îşi desfăşoară activitatea de instruire clinică. 

Acţiunea s-a derulat sub coordonarea doamnelor profesoare Sorina Negrei, Adriana Păunescu şi Larisa Bănică şi a adus mare bucurie pacienţilor de toate vârstele: de la copii internaţi în Spitalul Grigore Alexandrescu sau Matei Balş, până la paciente internate în Spitalul Clinic Colentina şi la Institutul de Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice „Prof. Dr. N.Paulescu”.

„În cadrul acestor ateliere elevii au lucrat mărţişoare din lut, din flori sau din hârtie. S-a lucrat intens şi cu mult entuziasm în această activitate, însă adevarata emoţie am trăit-o vineri, când elevii, împărţiţi în trei grupe şi însoţiţi de profesorii lor, au mers în câteva spitale din Bucureşti pentru a ura pacientelor : „O primăvară sănătoasă”. Feed-back-ul primit de la paciente şi de la cadrele medicale a trezit în noi sentimentul că anul viitor trebuie să revenim neapărat şi să dăm o amploare mult mai mare acestei activităţi!”, a declarat prof. Sorina Negrei, coordonatorul evenimentului.

Mărţişorul nostru, un delicat vestitor al primăverii, a vrut să fie un dar din suflet pentru suflet, care să aducă un strop de bucurie celor aflaţi în suferinţă, departe de cei dragi, pe patul de spital.

{gallery}stories/oprimavarasanatoasa{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 69

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes