Grupul nostru de colindători a ajuns și la Școala Gimnazială Specială nr. 7. Cuvintele nu pot reda emoțiile trăite în mijlocul celor care s-au bucurat sincer și curat de darurile lui Moş Crăciun.

Copiii ne-au așteptat cu colinde și cu foarte mare nerăbdare!

Mulţumim tuturor elevilor școlii noastre pentru că anul acesta au fost ajutoarele Moşului, au creat Magia Crăciunului şi acest lucru dovedeşte nu atât bogăţia materială, cât existenţa  unei comori inestimabile a sufletului plin de omenie, dragoste, empatie, căldură.

De obicei, în preajma sărbătorilor de iarnă, încercăm cu toții  să dăruim, din dorința de a aduce un strop de fericire în inimile celor care nu se pot bucura pe deplin de tot ceea ce ne oferă viața. Obișnuim să dăruim celor dragi, dar și celor pe care  nu îi știm atât de bine, pentru că îi iubim, pentru că dorim să le fim aproape, iar darurile trebuie făcute întotdeauna din inimă.

Dăruim pentru că sunt oameni care au mai puţin decât noi şi bucuria lor ne ajută să conştientizăm bogăţia noastră.

Dăruim pentru că noi cunoaştem bucuria de a primi şi dorim să împărţim acestă stare cu cei care au nevoie atât de mult de ea, cât şi de bunuri materiale pe care noi le aşezăm cu grijă în sacul lui Moş Crăciun.

Să dăruim încredere, prietenie, ajutor și dragoste!

 

prof. Raluca Brad

 

foto: prof. Mirela Avram

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 569

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes