Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Treime” ne-au așteptat ieri cu colinde, veselie, cu emoție și curiozitate să afle ce surprize au primit. Miercuri, ei au participat la spectacolul caritabil pregătit de elevii noștri.

Moșul a fost generos cu ei și le-a adus multe cadouri prin ajutoarele sale – elevii școlii noastre. Copiii MULȚUMESC tuturor elevilor și profesorilor care le-au adus bucuria Crăciunului prin generozitatea lor.

Dăruind vei dobândi…vei dobândi șansa de a simți bucurie, de a simți iubire…șansa de a sădi speranța în sufletul unui om, șansa de a-i face ziua mai bună.

Practicați exercițiul dăruirii, pentru că mai devreme sau mai târziu veți primi „darurile” neprețuite…iubire, bucurie, fericire…

Mulţumim elevilor și profesorilor școlii noastre care au fost ajutoarele Moşului, au creat Magia Crăciunului şi acest lucru dovedeşte nu bogăţia materială, ci existenţa  unei comori inestimabile a sufletului plin de omenie, dragoste, empatie, căldură.

În aceste zile aţi dovedit că puteţi fi prezenţi acolo unde există nevoi şi aţi reuşit să dăruiţi zâmbete, îmbrăţişări și foarte multă bucurie.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat în activitățile din ultima săptămână și care au dăruit din toată inima pentru cei care au mai puțin! Suntem o echipă care poate continua ceea ce a descoperit  în acestă perioadă: implicare, dăruire, profesionalism, receptivitate, capacitate de înţelegere.

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 360

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes