Beneficiarii Centrului de noapte pentru Adulți – sector 2 – s-au bucurat din nou de prezența noastră în mijlocul lor. Și de data aceasta au avut parte de multe surprize cu ocazia apropierii sărbătorilor. Mulțumim tuturor celor care au adus un pic de lumină în sufletele acestor oameni!

Elevii noștri, alături de prof. Sorina Negrei – director adjunct, coordonator Proiecte și Programe școlare și extrașcolare, prof. Adriana Jerca și prof. Mirela Avram au adus bucuria Crăciunului prin darurile și colindele tradiționale pe care le-au cântat celor prezenți. Beneficiarii centrului, din puținul lor, au așteptat colindătorii așa cum se cuvine, cu covrigi și un pahar de suc.

„Astăzi ne-au așteptat cu bucurie beneficiarii Centrului de noapte al sectorului 2.  Iar noi am răspuns chemării lor cu entuziasm, bucurie, fructe și alte alimente specifice sărbătorilor care vor veni. Toate aceste produse au fost oferite cu sprijinul elevilor Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

Povești de viață și zâmbete timide au zburat în încăpere preț de o oră, timp în care fiecare s-a bucurat de prezența celuilalt. 

Nu putem face lucruri mari, însă aceste lucruri mici, această bucurie adusă oamenilor care au mai multă nevoie de ea ne fac pe noi OAMENI, în cea mai înaltă formă a acestui cuvânt.

Acești elevi sunt cei care vor asigura asistența medicală peste 1, 2 sau 3 ani pentru mine, pentru tine, pentru noi.

Mulțumim elevilor noștri care răspund cu empatie, dragoste și entuziasm chemărilor  semenilor lor!

Asistența medicală înseamnă mai mult decât a face o injecție. Înseamnă dragoste față de cei aflați în suferință; să fii aproape celor bolanvi și să îi protejezi pe cei care nu o pot face singuri.” – ne-a spus prof. Sorina Negrei.

Dragi elevi, suntem mândri de voi pentru că vă dezvoltați toate aptitudinile, atitudinile și valorile necesare unui asistent medical profesionist. V-ați mobilizat minunat și, în ultima săptămână, datorită generozității voastre, zeci de copii, vârstnici sau persoane aflate într-o situație mai grea au avut multe motive de bucurie. VĂ MULȚUMIM! Mulțumim și profesorilor diriginți care vă coordonează!

 

prof. Raluca Brad

 

foto: prof. Mirela Avram

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 384

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes