Clasa de limbă germană – înscriere și criterii

În perioada 06-08 septembrie 2016, va avea loc înscrierea pentru clasa de limba germană în baza unui dosar care cuprinde: cerere, CV tip Europass, scrisoare de intenție. Toți elevii din anii I, II și III – anul școlar 2016-2017 – pot aplica pentru cursul de limba germană.

Dosarele se vor depune la secretariat în perioada 06-08 septembrie 2016, în intervalul orar 10.00 – 15.00 .

Selecția, prin interviu, are loc în data de 9 septembrie 2016, între orele 14:00 – 18:00.

Rezultatele se vor afișa în data de 9 septembrie 2016, ora 19:00.

8 burse de performanță Artigum

La finalul anului școlar 2016 – 2017, Artigum Management acordă 8 burse, respectiv 4 burse integrale și 4 burse parțiale. Elevii din anul I vor beneficia gratuit de cursul de limba germană, iar când vor ajunge în anul II vor putea accesa bursele ARTIGUM. Acordarea acestor burse va continua pe parcursul anilor școlari următori.

Elevii din anii II și III – 2016- 2017 – vor beneficia la sfârșitul anului școlar de bursele ARTIGUM. Bursele vor fi acordate ca rezultat al performanțelor înregistrate, în urma unui punctaj obținut prin îndeplinirea următoarelor criterii: rezultatele școlare, conduită, participarea la activități școlare și extrașcolare, prezența și nota obținută la finalul cursului de germană, precum și susținerea unui interviu cu reprezentanții Artigum. Mai multe detalii găsiți în Metodologia de acordare a burselor de performanță Artigum

Cursul de limba germană se acordă prin intermediul școlii noastre în mod gratuit de către Artigum Management, firmă de recrutare cu o experiență vastă și competențe în special în domeniul sănătății (asistenți medicali, medici).

Beneficiul pe termen lung obținut de către elevii noștri este reprezentat de facilitățile de angajare concrete oferite de către firma Artigum Management după absolvire în baza cunoștințelor specifice de limbă obținute pe parcursul școlii.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 140

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes