Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” va fi prezentă la European Nursing Module Annual Conference – Conferința Anuală a Modulului European de Nursing, care va avea loc în perioada 19 – 22 aprilie 2023, la University of Northampton, Campus Waterside, Northampton – UK.

Echipa școlii noastre va fi formată din prof. Aurelia Șova – director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, dr. Andreea Csolti – director adjunct și prof. Raluca Brad – director Comunicare.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a fost prima școală din România care a devenit membră a Modului European de Nursing – European Nursing Module (ENM), din anul 1999.                                                                                                                                                                              

Școala este activă în cadrul ENM încă de atunci, organizând anual 3 schimburi de experiență pentru elevi: în lunile octombrie, martie şi mai. În aceste perioade, elevi ai școlii efectuează stagii de instruire clinică în cele mai bune şcoli de nursing și unități sanitare din Europa, pentru două săptămâni. În acelaşi timp, organizează activităţi pentru procesul de instruire clinică şi activităţi culturale pentru studenții străini care vizitează şcoala în cadrul programului ENM.                                                                                                                                                                   

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a organizat Conferința Anuală a Modulului European de Nursing în anul 2004, urmând să organizeze și în 2024 acest eveniment important.

Le dorim mult succes colegelor noastre!

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 309

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes