O nouă ediție a concursului „Totul pentru sănătate”, organizat de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, și-a desemnat câștigătorii.

 

Concursul a fost deschis de doamna director, prof. Aurelia Șova, care a transmis: „Vă felicit pentru alegerea voastră de a participa la concursul „Totul pentru sănătate”. Printre candidați se află și elevi de anul I, care deși sunt la început de drum, au curajul și voința să ne demonstreze ce au învățat și să ne reprezinte la concursuri sau alte activități prin care promovăm Educația pentru Sănătate. Avem Educația pentru Sănătate în inimă! Și misiunea noastră este de a vă pregăti să deveniți Educatori pentru Sănătate. Prevenirea bolii, a suferinței, este la fel de importantă ca și îngrijirea acordată pe patul de spital. Vă doresc mult succes!”

 

Doamna director adjunct, prof. Anca Grecu, i-a felicitat pe elevi pentru prezență și le-a transmis mult succes tuturor. De asemenea, prof. Andreea Csolti, șef Catedra de Nursing și Științe, a încurajat elevii și i-a asigurat de toată susținerea cadrelor didactice de specialitate din școală.

 

„Sunteți învingători. Ați ales să fiți prezenți într-o competiție constructivă care vă poate asigura noi experiențe profesionale și personale. Indiferent de rezultatul final, azi demonstrați că sunteți pregătiți să faceți Educație pentru Sănătate, să acordați îngrijiri și să dăruiți zâmbete celor care au nevoie. Dacă simțiți că nu sunteți în zona de confort, că emoțiile nu vă dau pace, înseamnă că sunteți în plin proces de dezvoltare.” – prof. Mirela Avram

 

Comisia de evaluare a Concursului  a încununat efortul și implicarea elevilor cu următoarele premii:

 

Anul I:

Premiul I : POMANĂ ȚIGĂNUŞ IULIA CĂTĂLINA

Premiul II: ALEXANDRU IOANA CRISTINA

Premiul III: OLTEANU GABRIELA

Mențiune: IONIŢĂ ŞTEFANIA FLORINA

Anul III

Premiul I: IANCU ANA MARIA IULIANA

 

Profesori evaluatori proba practică:

Florica Ștefănescu

Rodica Mușat

Mirela Avram

 

Profesori evaluatori proba scrisă:

Raluca Kiyak

Daniela Vlădescu


Profesori organizatori:

Andreea Csolti

Mirela Avram

 

Scopul acestui concurs de nursing a fost atragerea atenţiei elevilor asupra necesității pregătirii temeinice în profesia de asistent medical, conștientizarea rolului și a importanței asistenților medicali în promovarea educației pentru sănătate și stimularea dezvoltării competențelor specifice. Participanții, de la calificarea AMG, au susținut o probă teoretică şi una practică.

Elevii noștri, coordonați de profesorii de nursing, au dat dovadă de o bună pregătire teoretică și de reale abilități practice, atât de necesare în profesia de asistent medical.

 

Felicitări tuturor cadrelor didactice și elevilor care au participat la acest concurs!

 

prof. Mirela Avram

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 209

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes