A trecut mai bine de jumătate de an de când bobocii de la calificarea Asistent Medical de Farmacie au pășit în școala noastră. O perioadă de reale provocări în contextul actual.

Începutul nu este niciodată ușor. Însă, de cele mai multe ori, este foarte important pentru etapele următoare. Este perioada în care se realizează acomodarea în noul mediu, contactul cu realitățile profesiei. Orice început trezește emoții și întrebări legate de prezent și viitor, de modul în care așteptările și-au găsit împlinirea.

Pornind de la aceste considerente, în cadrul calificării Asistent Medical de Farmacie a fost inițiat concursul-dezbatere ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE – O PROFESIE, O VOCAȚIE. Elevii au fost invitați să-și exprime gândurile despre motivele pentru care au ales această profesie și cum percep în acest moment provocările apărute de la începutul anului școlar. A fost o ocazie să remarcăm entuziasmul elevilor și dorința de dezvoltare în această profesie. Ne-a bucurat interesul arătat pentru pregătirea la standarde înalte, ca o garanție a unei viitoare generații de profesioniști în domeniul asistenței medicale farmaceutice.

Concursul s-a desfășurat sub forma unei întâlniri online în care elevii și-au împărtășit gândurile și experiențele, motivele pentru care s-au îndreptat către această profesie sub forma unor articole. S-a urmărit încurajarea elevilor pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare, originalitatea ideilor, coerența și corectitudinea exprimării, competențe dezvoltate în cadrul modulului de Comunicare profesională.

 

Echipa de profesori

Calificarea ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE

 

prof. Raluca Brad

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 98

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes