A doua ediție a concursului „Totul despre sănătate”, organizat de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și-a desemnat câștigătorii chiar de ziua Asistentului Medical. Câștigătorii cu care ne mândrim sunt:

Premiul I – MIHĂILĂ CORINA EMANUELA (III D AMG) – prof. coordonator Maria Pop

Premiul I – MIHART MĂDĂLINA (II F AMG) – prof. coordonator Violeta Zlota

Premiul I – FOSSI PAN FRANCK RICHARD – prof. coordonator Anca Mihai

Premiul II – STAN MARIANA (III D AMG) – prof. coordonator Maria Pop

Premiul II – BALCAN DANA (II A AMG) – prof. coordonator Maria Pop

Premiul II – LEBE ALEXANDRA (I M AMG) – prof. coordonator Daniela Nicolae

Premiul III – SOARE LAURA ELENA (II A AMG) – prof. coordonator Maria Pop

Premiul III – MINEAȚĂ FLORENȚA MARIANA (I N AMG) – prof. coordonator Mirela Avram

Mențiune – MIHAI NICOLETA (I N AMG) – prof. Mirela Avram

Scopul concursului de nursing organizat de Școala Postliceală Sanitară Carol Davila a fost atragerea atenţiei elevilor asupra necesității pregătirii temeinice în profesia de asistent medical, conștientizarea rolului și a importanței asistenților medicali în promovarea educației pentru sănătate și stimularea dezvoltării competențelor specifice. Participanții au fost elevii de anul I, II și III, calificarea AMG, care au susținut atât o probă teoretică, cât şi una practică. Elevii noștri, coordonați de profesorii de nursing, au dat dovadă de o bună pregătire teoretică și de reale abilități practice, atât de necesare în profesia de asistent medical.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat cu participarea dl. prof. dr. Alexandru Mincu, Președinte al Consiliului de Administrație al Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila, care a declarat:”În curând, veți deveni asistenți medicali, încercăm să devenim modele pentru dvs. și doresc la mulți ani tuturor asistenților sau viitorilor asistenți medicali. Este foarte mult de lucru pentru sănătatea pământului, sănătate care este în mâinile dvs. Demonstrăm astfel că ne iubim profesia, că avem în centru inima”, a declarat în cadrul festivității dl. Prof. univ. Dr. Alexandru Mincu.

La final, cei mai valoroși profesori de nursing, toți profesorii noștri – au primit diplome de Excelență pentru formarea actualilor și viitorilor asistenți medicali.

{gallery}stories/2016/TotuldespreSanatate{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 145

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes