Dragi elevi, stimați absolvenți,

Ne alăturam și noi celor care sărbătoresc Ziua Iei.

Ia, cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii este poate cel mai frumos articol care descrie portul național tradițional. Adaptată timpurilor, vie, armonioasă, bluza tradițională românească este celebrată de români odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul la 24 iunie.

Pentru că promovăm lucrurile sănătoase, promovăm tradiția, promovăm frumusețea portului național cu cel puțin la fel de multa mândrie pe cât promovăm în întreaga Europă Educația pentru Sănătate.

Și pentru că ne plac provocările, vă propunem să dați dovadă de creativitate, originalitate și spirit de inițiativă și să acceptați provocarea noastră:

Intrați pe pagina de Facebook a școlii și comentați la această postare începând de azi și până luni – 24 iunie, ora 20.00, cu o fotografie (realizată de voi)  în care să surprindeți frumusețea portului tradițional românesc în același cadru cu elemente reprezentative ale profesiei de asistent medical generalist. 

Știm că poți! Știm că vrei!

Punem la bătaie și un premiu: o ie. Fotografia care va primi cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoarea chiar de Ziua Iei – 24 iunie.

Ce zici, intri în cursă?

Iubește tradiția, trăiește românește! Ia pe tine o ie!  

 

prof. Sorina Negrei 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 399

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes