Şcoala Sanitară Postliceală „Carol Davila” organizează Joi, 29 Iulie a.c. Ceremonia de Absolvire a Promoţiei 2010. Un număr de 176 elevi ai anului III,  la specializarea Asistent Medical Generalist, însoţiţi de profesorii şi îndrumătorii lor, vor susţine Legământul Asistentului Medical. Ceremonia de absolvire deschide seria sărbătoririlor a 20 DE ANI DE ACTIVITATE  a Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila”! pe parcursul întregului an şcolar 2010-2011.

Cu această ocazie le vor fi înmânate cursanţilor diplomele de absolvire şi un set cu echipament indispensabil pentru practicarea profesiei la cel mai înalt nivel în ţară sau peste hotare. În urmă cu o lună au abslovit un număr de 156 de Asistenţi Medicali de Farmacie.

Evenimentul organizat la sediul Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” din Strada Viitorului nr 164, Sector 2, începând cu ora  16.00 p.m., va reuni personalităţi din domeniul cultural, medical şi al educaţiei, colaboratori apropiaţi ai instituţiei de învăţământ, precum şi ai Fundaţiei Umaniste “Dr. Mioara Mincu”.

Îndemnul marii personalităţi a lumii medicale şi fondatorul Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila”, Domna Doctor Mioara Mincu, va rămâne mereu valabil pentru toate generaţiile de absolvenţi:

» Unii oameni sunt prea obosiţi ca sǎ vǎ dǎruiascǎ un ZÂMBET. Dǎruiţi-le voi unul, pentru cǎ nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dǎrui. «

“Anul acesta aşteptăm un număr mai mare de înscrieri decât anul trecut, conform trendului ultimilor patru ani, ca rezultat al eforturilor şcolii noastre de aliniere la standardele europene de educaţie. Şcoala îşi trimite cei mai buni 20 de elevi de anul II la practică în cele mai bune spitale din Europa şi totodată suntem vizitaţi de elevi ai celor mai bune şcoli de nursing în cadrul Modulului European de Nursing (ENM). De asemenea, profesorii noştri se specializează în străinătate, iar profesori din şcolile Europei vin să predea la noi. Diplomele sunt recunoscute internaţional şi un număr din ce în ce mai mare de abslovenţi ai noştri decid să se angajeze la spitalele şi clinicile europene, cei mai mulţi cu mare succes”, declară Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu, Preşedinte al Fundaţiei Umaniste „Dr. Mioara Mincu şi Director General al Şcolii.

Şcoala Sanitară Postliceală „Carol Davila” este o instituţie de învăţământ preuniversitar particular care pregăteşte asistenţi medicali în două specializări: Asistenţi Medicali de Farmacie şi Asistenţi Medicali Generalişti.
Fondată în 1990 şi condusă până în anul 2008 de către Dr. Mioara Mincu, şcoala îşi continuă acum activitatea sub patronajul Fundaţiei Umaniste “Dr. Mioara Mincu”.

Fundaţia crede şi investeşte în învăţământul particular ca o opţiune din ce în ce mai solidă. În anul 1990 Şcoala Sanitară Postliceală “Carol Davila” era singura şcoală care pregătea asistente medicale în România!!!”, mai spune domnul Alexandru Mincu.


AGENDA EVENIMENTULUI

  • 16:00  – Cuvânt  de deschidere

– Prezentarea   invitaţilor:   –     Prof. Letiţia Morariu – Şef Catedra Nursing

  • 16:05 – Prezentarea activităţii şi a proiectelor de viitor ale  Şcolii-   Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu – preşedinte al Fundaţiei Umaniste “Dr. Mioara Mincu”

•          16:10   – Cuvântul invitaţiilor, profesori, elevi.

•          16:30   –  Depunerea Legământului profesional de către absolvenţi

– Mesajul şefului de promoţie

•          16:35   – Înmânarea diplomelor, a setului şi a Legământului – Profesorii diriginţi

– Foto de grup/clasă;

– Gânduri pentru Cartea de onoare a şcolii.

  • 17.00    – Cocktail şi discuţii libere

Pentru confirmări de participare şi orice informaţii suplimentare:

R.S.V.P. Anca Cercel Duca

Tel: 0722327203

Mail :  anca.cercel.duca@fundatiamincu.ro

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 161

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes