Joi, 14.12.2017, a avut loc ședința specială a Comisiei Proiecte și Programe Educative, al cărei responsabil este prof. NICOLETA OPREA. Cu această ocazie, au fost premiați elevii și cadrele didactice implicate în organizarea multor activități ale școlii: GlicoDay, Balul Bobocilor, concursuri.

 

Elevii din echipa organizatoare a Balului Bobocilor 2017 au prezentat un film despre munca, timp de 2 luni de zile, pentru acest eveniment, la care au participat peste 500 de persoane. Clubul BOA a fost locul ales pentru administrarea Dozei de BALmicină.

Balul Bobocilor de anul acesta a fost organizat, pentru prima dată, de prof. Nicoleta Oprea și prof. Raluca Kiyak.

Prof. Nicoleta Oprea: „În calitate de responsabil al Comisiei de Proiecte și Programe extrașcolare, anul acesta, printre alte numeroase activități ale școlii, Balul Bobocilor 2017 a fost pentru mine cea mai  mare provocare. Am avut o mare responsabilitate pentru că urma să organizez activitatea cu cea mai mare vizibilitate și participare – peste 500 de persoane  și foarte mulți parteneri – elevi, cadre didactice, organizatori, sponsori.”

 

Activitatea GlicoDay – ediția a IV-a s-a organizat în zilele de 1, 2 și 14 noiembrie 2017, în Galeriile Comerciale Esplanada, Cora Pantelimon. Evenimentul, dedicat Zilei Mondiale a Diabetului zaharat, a avut drept scop informarea populației cu privire la  manifestările și complicațiile acestei boli și promovarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii.

Desfăşurată în parteneriat cu Chimimportexport – Plurimex și Galeriile Comerciale Esplanada, prin acest eveniment s-a urmărit testarea glicemiei  gratuit .

În acest an, activitatea a fost parte a proiectului Caravana Wellion, ce s-a defășurat, în perioada 01-16 noiembrie, în mai multe orașe din țară.

Au participat peste 150 de elevi ai școlii noastre, de la cele 3 calificări –  asistent medical generalist, asistent medical de farmacie și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare, însoțiți de cadre didactice de specialitate. Educatorii pentru Sănătate ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și-au îndeplinit misiunea cu succes și de această dată.

 

Toate activitățile organizate de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” au rolul de a-i forma pe elevi atât din punct de vedere profesional, cât și personal, de a le contura și dezvolta capacități și abilități necesare pentru a deveni cei mai buni asistenți medicali.

Elevii noștri şi-au câștigat respectul pentru munca în echipă, pentru atitudine, implicare, responsabilitate. S-au creat relații, noi prietenii, s-au schițat planuri de viitor pentru alte activități educative.

Felicitări tuturor!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 213

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes