Un grup de colindători ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, alături de elevii Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu” și de doamna prof. Cristina Costache, au colindat la Centrul de Recuperare Geriatrică „Affinity Life Care” și au urat „Sărbători frumoase” beneficiarilor și cadrelor medicale ale centrului.

„70 de beneficiari ai Centrului de Recuperare Geriatrică au primit cu căldură colindele și darurile elevilor noștri din clasele 1 B, 2 B și 3 C AMG. O mobilizare extraordinară! A fost cânt, emoție, au fost lacrimi și bucurie!” – ne-a spus prof. Cristina Costache.

Aici am avut bucuria să o  întâlnim pe Nicoleta Croitoru, asistent medical și absolventă a școlii noastre, calificarea balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Fiecare zi este un bun prilej de a dărui, chiar dacă acest gest este doar o îmbrățișare sau un zâmbet…..deoarece „unii oameni sunt prea obosiţi ca să vă dăruiască un ZÂMBET.

Dăruiţi-le voi unul, pentru că nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui.” – așa cum ne-a învățat Doamna Dr. Mioara Mincu.

 

prof. Raluca Brad

prof. Cristina Costache

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 487

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes