Rezultatele selectiei în proiectul Leonardo da Vinci

 Rezultatele probei de evaluare a competentelor lingvistice la limba engleza în cadrul selectiei elevilor care vor participa la proiectul „Professional Skill Development Of Nursing Students”, se vor afisa miercuri 25.09.2013, la sediul din str. Viitorului nr 161-163. 

Tot aici se vor depune si contestatiile.

Afiseaza aici rezultatele candidatilor participanti la selectie 

 

Selecţie în proiectul Leonardo da Vinci – Evaluarea competenţelor lingvistice

 

Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de limba engleză în cadrul selecţiei elevilor care vor participa la proiectul „Professional Skill Development Of Nursing Students”, derulat  în cadrul Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vietii” Leonardo da Vinci, secţiunea IVT, se va desfăşura în ziua de 23.09.2013 în Sediul din Piata Romana,in Sala 5, Et.1 şi va fi organizată în două etape:

– Proba orală –  între orele 10:00 – 15:40, 

– Proba scrisă – între orele 16:00 – 17:30.

Proba de evaluare a competentelor lingvistice de limba engleza, reprezinta 90% din nota finala, portofoliul personal reprezentand 10%. 

Proba de evaluare a competentelor profesionale nu intra in calculul notei finale , ea avand rolul de a stabili nivelul cunostintelor profesionale in vederea parcurgerii unui program de pregatire suplimentara in cadrul proiectului. 

Proba de evaluare a competentelor  profesionale va avea loc in data de 26.09.2013, in Sediul de la Piata Romana, si se va desfasura dupa urmatorul grafic

– Proba orala intre orele  10:00 – 13 : 00

– Proba scrisa intre orele  13:30 – 15:00

ATENTIE ! ACEASTA PROBA  VA FI SUSTINUTA DOAR DE CATRE ELEVII SELECTATI pentru a participa la stagiul clinic din Clinica Royal Artemis Medical Center din Pafos, Cipru , in urma  probei de evaluare a competentelor lingvistice (limba engleza). 

Proba de evaluare a competentelor profesionale nu intra in calculul notei finale, ea avand rolul de a stabili nivelul cunostintelor profesionale in vederea parcurgerii unui program de pregatire suplimentara in cadrul proiectului.  

Citeste mai multe aici

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 217

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes