DSCF0556Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” şi-a deschis porţile pentru cei aproape 2000 de elevi, profesori şi parteneri de practică care s-au reunit astăzi în cadrul Ceremoniei de Deschidere a noului an şcolar. Au fost alături de noi doamna Ambasador Libby Gitenstein, Anca Cercel Duca, Vicepreşedinte al Fundaţiei Umaniste Dr. Mioara Mincu, doamna Georgeta Grosu, Director de Îngrijiri al Spitalului de Urgenţă Militar Central, Aurelia Stoian, Hospice, Casa Speranţei şi alţi colaboratori.

”Întreaga echipă a Şcolii Sanitare Postliceale “Carol Davila” vă urează în deschiderea anului şcolar: <>.  Este un an în care noi debutăm sub semnul acreditării acordate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Anul acesta va fi primul din istoria acestei şcoli în care examenele de absolvire pe care le vor susţine elevii de anul III sunt organizate de şcoala noastră, iar asta înseamnă că instituţional suntem puternici”, a afirmat în deschidere Elena Liliana Murguleţ, director al şcolii.

“Sunteţi elevi ai aceastei şcoli pentru că ştiţi că valoarea atrage valoare, iar o dovadă a acestui fapt este aceea că absolvenţii noştri sunt foarte bine plasaţi la locurile de muncă. Aceasta este şi misiunea şcolii noastre, de a avea cât mai mulţi abslovenţi angajaţi la cei mai buni angajatori, în cele mai bune joburi şi cu posibilităţi de promovare cât mai mari.

Aveţi la clasă profesori foarte buni şi specialişti în domeniu foarte buni: medici, nurse, farmacişti şi asistenţi medicali, cărora li se alătură partenerii de practica. Sunt alături de noi în procesul de educaţie cele mai importante spitale din Bucuresti: Spitalul Militar Central, Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Colentina, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Colţea, Elias, precumşi spitale private ca Medlife si Medicover Baneasa. De asemenea, amintim şi lanturile de farmacii Centrofarm şi Help Net, la care anul acesta se vor mai adauga şi alte lanturi de farmacii. Noi ne respectăm elevii, de aceea punem deasupra interesele dumneavoastră şi vă asigurăm că încercăm să ducem activitatea noastră către perfecţiune” a mai spus Liliana Murguleţ, al cărei îndemn către elevi a fost acesta: Învăţaţi să vă dăruiţi, pentru că profesia de asistent medical presupune multă dăruire!”

Excelenţa Sa, Libby Gitenstein:

“Sunt fericită să fiu aici, astăzi e o zi importantă pentru că este începutul anului şcolar. Mă bucur că sunt parte din această echipă. Succes tuturor în noul an şcolar”, a spus şi doamna Libby Gitenstein, soţia Ambasadorului SUA în România, coordonatorul Cursului Master Class de Comunicare Verbală şi Nonverbală în Nursing.

Anca Cercel – Duca, Vicepreşedinte al Fundaţiei Umaniste Dr. Mioara Mincu:

“Pentru majoritatea dintre voi începe o călătorie de 3 ani care o să vă rămână amintire şi în care veţi lega foarte multe prietenii. Cred că ceea ce diferenţiază şcoala în afară de profesionalismul celor de aici, este sufletul pe care toţi cei de aici îl pun în ceea ce fac. Acest lucru va trebui săîl  învăţaţi şi voi aici: să puneţi suflet în ceea ce faceţi şi să vă pese. Va doresc mult, mult succes!

 

Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” are misiunea de a forma din elevii săi nu doar asistenţi medicali ci adevăraţi educatori pentru sănătate, care să militeze în primul rând pentru menţinerea sănătăţii şi apoi pentru recuperarea acesteia.

Înfiinţată în anul 1990 de către doamna Dr. Mioara Mincu, Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” este prima şcoală particulară postliceală care formează asistenţi medicali.  După 22 de ani de activitate, se numără printre cele mai bune şcoli de profil din Europa, făcând parte din Modulul European de Nursing, o reţea ce cuprinde peste 26 de şcoli din 13 ţări europene.

 

Anca Cercel Duca

http://www.youtube.com/watch?v=hWc5lzNePlo

Elena Liliana Murgulet

Aurelia Sova

 

Letitia Morariu

 

Libby Gitenstein

http://www.youtube.com/watch?v=dZFJ253nhfM

 

Maria Parlog

http://www.youtube.com/watch?v=y_DXQ60irGg

 

Galerie foto

DSCF0556 DSCF0557 DSC_0002

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0016

DSC_0018 DSC_0020 DSC_0032

DSC_0052 DSC_0072

DSC_0012 DSC_0014 DSC_0023

DSC_0028 DSC_0038 DSC_0046

DSC_0053 DSC_0065

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 134

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes