Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi  la Ceremonia de Absolvire a Promoţiei 2015, calificarea Asistent Medical Generalist.

La aniversarea​ celui de-al 25-lea an de activitate a şcolii noastre, un număr de 368 de elevi însoţiţi de profesorii şi îndrumătorii lor vor depune Legământul Asistentului Medical.

 

Îi felicităm cu această ocazie pe toţi cei care la finalul a 3 ani de efort în pregătirea pentru profesia de asistent medical generalist, şi-au creat şansa de a practica una dintre cele mai nobile profesii şi una dintre cele mai căutate pe piaţa muncii europene. 

 

Ceremonia va fi găzduită de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, în data de 30 Iulie 2015,  în Amfiteatrul spitalului, Str. Mircea Vulcănescu nr 88, începând cu orele 10.00 a.m.

 

Cu această ocazie, începând cu orele 8.30, se va desfăşura şi Ceremonia de premiere a elevilor din anii I şi II, calificarea AMG, care au obţinut cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2014-2015.

 

Vă aşteptăm cu drag,

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 104

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes