Într-o atmosferă festivă, plină de emoție, bucurie și speranță, elevii Promoției 2017, calificarea asistent medical generalist, au rostit Legământul asistentului medical și au pornit pe drumul profesiei.

În cadrul ceremoniei au fost premiați pentru rezultatele deosebite, obținute în activitățile școlare și extrașcolare, cei mai buni dintre elevii școlii.

Sfârșitul acestui an școlar 2016 – 2017 a însemnat pentru Școala Postliceală Sanitară  „Carol Davila” un record așteptat, concretizat în performanțe notabile ale elevilor: rezultate foarte bune la învățătură, implicare în proiecte interne și internaționale, adaptare la noile standarde medicale impuse de legislație.    

Acest an școlar a adus sistemului sanitar 368 de absolvenți, educatori pentru sănătatea Europei.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” pregătește de peste 27 de ani viitori asistenți medicali pentru 3 calificări acreditate:

– Asistent Medical Generalist,

– Asistent Medical de Farmacie,

– Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare.

Să fii asistent medical înseamnă să practici o profesie nobilă, cu mare căutare pe piața muncii, mereu actuală. Este o profesie care îți oferă numeroase posibilități de angajare atât în țară, cât și în străinătate.

Urmând cursurile celei mai renumite școli postliceale sanitare bucureștene, cu o experiență de 27 de ani în Educația pentru Sănătate, veți fi pregătiți la nivel european, iar certificatele de absolvire vor fi recunoscute internațional.

Școala are parteneriate cu un număr important de unități medicale de stat și private, lanțuri de farmacii și centre de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare.

În calitate de elev, este necesar să vă doriți cu adevărat să vă dedicați unei misiuni nobile, care cere dăruire și vocație. Trebuie să aveți disponibilitate în cei 3 ani de studiu, pentru a deprinde competențele specifice profesiei, pe care Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” vi le poate forma și dezvolta.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaționale în cadrul cărora elevii școlii au posibilitatea de a participa la stagii clinice desfășurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Elveția, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Italia, Rusia, Serbia, Bulgaria și altele.

Din anul 1999 școala este singura școală din București membru al Modulului European de Nursing (ENM), în cadrul căruia organizează schimburi de experiență cu școli și universități de nursing europene, oferind burse de studiu participanților. Ai astfel ocazia să cunoști studenți din alte țări și să iei contact cu sisteme de sănătate din Europa.

Școala derulează și proiecte europene de mobilitate în cadrul programului Erasmus+. Printr-un astfel de proiect, finanțat din fonduri europene, în ultimii 2 ani școlari, un număr de 64 de elevi au participat la stagii clinice, de 3 săptămâni, în spitale din Grecia și Germania.

Viața de elev înseamnă și numeroase activități extrașcolare, de voluntariat, concursuri, conferințe, cursuri masterclass, excursii, Balul Bobocilor și altele menite să te formeze personal și profesional.

Te anunțăm de acum că cei 3 ani de școală nu vor fi întotdeauna ușori, dar noi ne vom strădui să-i facem cei mai frumoși din viața ta! În permanență, o echipă profesionistă va fi alături de tine pentru a te sprijini!

Te așteptăm în marea familie a educatorilor pentru sănătate!

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 124

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes