Zilele de 9, 10 și 11 mai au fost programate pentru stagiu clinic în cadrul Hospice – Casa Speranței, centru de îngrijire pentru bolnavii incurabili în stadii avansate.

Studenții finlandezi Esa Leikari și Hanna Nybom, însoțiți de elevii școlii noastre  Gelu Costache și Sorina Lad  – calificarea balneofiziokinetoterapie și recuperare – au fost încântați să viziteze și să învețe despre prima și cea mai mare unitate de acest fel din România, dar și centru de excelență pentru Europa de Est în domeniul îngrijirii paliative. Personalul de înaltă specializare a primit cu mare plăcere studenții, oferindu-le răspunsuri la toate întrebarile primite.

S-a vizitat unitatea, s-a interacționat cu pacienții, iar studenții străini au fost integrați repede în activitatea zilnică a centrului. Experiența s-a dovedit a fi deosebit de valoroasă și inedită. Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului proiect Erasmus+ 2014-1-FI01-KA102-000279, cu tema „Effective Mobility – Creating Tomorrows Working Life”.

{gallery}stories/2016/1305ingrijiripaliative{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 122

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes