Examenul de Bacalaureat nu trebuie să reprezinte un sfârşit de drum. Elevii care nu au promovat examenul trebuie să se orienteze spre piaţa muncii, spre obţinerea unei calificări care să le permită să se angajeze uşor fie în ţară, fie în străinătate. Opţiunea evidentă în acest caz este urmarea unei şcoli postliceale. În prezent, conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, Art. 44 (9), „au dreptul să se înscrie în învăţământul postliceal, absolvenţii de liceu, CU sau FĂRĂ diplomă de bacalaureat.” De departe, cea mai căutată calificare este cea de asistent medical.

La Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” continuă înscrierile! Te așteptăm să îți ocupi locul! Mai mult, școala noastră susține și încurajează elevii să obțină diploma de Bac până la finalizarea celor 3 ani de studii.

La finalizarea studiilor postliceale sanitare vei fi pregătit pentru una dintre cele mai căutate profesii de pe piața muncii.

DECIDE PENTRU VIITORUL TĂU!

VINO SĂ TE FORMEZI CA ASISTENT MEDICAL!

În această perioadă toridă, deși nu putem reduce gradele din termometru, venim în întâmpinarea viitorilor elevi cu o noutate care să faciliteze procedura de admitere. Ṣcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează și ADMITEREA ONLINE! Din fața calculatorului, tabletei sau a telefonului, depui documentele solicitate și urmezi toți pașii necesari pentru înscriere.

În același timp, continuăm și ADMITEREA FIZIC, direct la secretariatul scolii din str. Agricultori nr. 35, 37-39 (clădirea CODECS), parter, sector 2, București, MIERCUREA, între orele 10.00 – 14.00.

Pentru orice nelămurire, ne poți contacta pe toate canalele de comunicare ale școlii și la numărul de telefon: 021.610.70.68.

Te așteptăm!

 

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Agricultori nr. 35, 37-39 (clădirea CODECS), Sector 2, București, 021482

Tel.: +4021.610.70.68; contact@scoalacdavila.ro

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 1.089

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes