Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România și numărul 1 în clasamentul mondial WTA.

Este un exemplu de ambiţie, dăruire și pasiune pentru toată lumea.

A dovedit tuturor că prin muncă, pornind de la zero, poți ajunge să fii cel mai bun într-un domeniu, ce pare la prima vedere inaccesibil multora dintre noi.

 

Ce ne învăţă Simona? Ne învaţă că talentul, doar susținut de muncă de la o vârstă la care, de obicei, mulți aleg să se joace, te ajută să devii numărul 1 într-un domeniu. Ne învaţă să nu renunţăm la ceea ce dorim să realizăm, chiar dacă vor fi multe situații limită în care dorim să abandonăm. Ne învaţă să ne ridicăm atunci când suntem la pământ şi să pornim din nou la drum cu mai multă determinare, oricât de dureros ar fi. Ne învaţă să ne păstrăm încrederea că visul se poate realiza. Ne învaţă că familia, cei care ne îndrumă încă de la primii pași, au un rol determinant în reușita noastră. Ne învaţă că fără o echipă care să te susțină atât în momentele fericite, cât și în cele dificile, este greu să răzbești. Ne învaţă că putem accepta înfrângerea și cu zâmbetul pe buze, cu demnitate. Ne învaţă că victoriile pot fi primite cu lacrimi în ochi.

Mulţumim, Simona Halep, pentru lecţiile pe care ni le oferi! Suntem mândri  de tine şi îți vom fi alături în continuare!

 

Simona Halep s-a calificat în finala de la Australian Open, a treia finală de Grand Slam din cariera ei, după cele două pierdute la Roland Garros. A învins-o în semifinale pe Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7. După meci a declarat: „Sunt fericită, dar obosită. Sunt epuizată, cu energia jos în acest moment. Dar evident, bucuria rezultatului face ca aceste lucruri să conteze mai puţin. Pot să zâmbesc şi mai am resurse să merg înainte încă un meci!” (sursa: http://gsp.ro)

Mâine dimineață, Simona Halep va juca în finala Australian Open cu Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial. Îi dorim mult succes și îi ținem pumnii pentru a câștiga primul turneu de Grand Slam.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 82

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes