Numărul de peste 10.000 de candidaţi la Târgul Virtual internațional de locuri de muncă „Careers in White International” demonstrează încă o dată că piaţa muncii în domeniul medical este una dintre cele mai dinamice la nivel mondial.  Evenimentul desfasurat in perioada 9 – 29 iunie a.c. oferă joburi pentru personalul medical în căutare de locuri de muncă în țară sau străinătate. Expozanți internaționali, respectiv 21 de companii de recrutare, sunt în căutare de profesioniști în toate domeniile medicale: doctori rezidenți și specialiști, asistenți medicali, studenți la medicină, medici stomatologi, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, moașe, farmaciști, cercetători și personal auxiliar. Pentru nurse sunt oferite joburi în 19 ţări.

Salariile prezentate în cadrul târgului variază în funcție de specializarea medicală, nivelul de experiență și țara unde aplică. Asistenții medicali sunt în continuare foarte căutați și se pot aștepta la oferte atractive între €22.000 și €40.000 brut pe an.

Cei în căutare de locuri de muncă pot crea, posta CV-uri direct pe site și pot vizita standurile virtuale ale companiilor pentru mai multe informații despre locurile de muncă disponibile, angajatori, locații și beneficii. Aceștia pot discuta privat sau în grup cu recrutori, le pot trimite CV-ul și programa interviuri. Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi pe întreaga durată a târgului virtual. Târgul de locuri de muncă în domeniul medical Cariere în Alb este deschis și gratuit pentru public.

Citeste mai multe aici

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 85

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes