Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti şi Grupul Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”

Atât pentru elevii nostri dar şi pentru liceenii care ne-au vizitat astăzi de la Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti şi Grupul Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”. Au avut ocazia să descopere din tainele profesiei de asistent medical şi totodată să participe la o lecţie de prim ajutor, susţinută de elevii şcolii noastre, coordonaţi de doamna prof. Violeta Zlota. Am reusit deja să aprindem în sufletele lor pasiunea pentru această profesie nobila de asistent medical!

{gallery}2014/scoalaaltfelaprilie{/gallery}

 

Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”

Intalnirea cu elevii de la Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” a avut ca tema Prezentarea Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” si „Acordarea Primului ajutor”.

Prof. Mircea Camburi  si Prof. Mirela Avram

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie/11{/gallery}

 

Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu” din Snagov


Astazi , 9 aprilie 2014, s-a desfasurat la Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu” din Snagov concursul „Tanarul Voluntar” in cadrul proiectului „Invatati sa ajutati”. La activitate au participat Costache Cristina, Mihai Anca si Csolti Andreea in calitate de profesori coordonatori, insotiti de  elevi ai claselor I F – AMG si I G – AMG.

Elevii claselor a XI-a si a XII-a din cadrul  Liceului Teoretic „Mihail Kogalniceanu” din Snagov au participat si saptamana trecuta la o serie de demonstratii de prim ajutor realizate de elevii Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. In cadrul activitatii de azi, dupa ce a avut loc reimprospatarea notiunilor de prim ajutor dobandite anterior, 3 echipe formate din cate 2 elevi si-au demonstrat cunostintele in ceea ce priveste aptitudinile de salvator in cazul unei situatii specifice. Elevii au dat dovada de prezenta de spirit si de cunostinte solide in domeniul primului ajutor, fiind recompensati pentru efortul depus cu premii din partea Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie/10{/gallery}

 

LICEUL SPORTIV „MIRCEA ELIADE”

Miercuri. 09.04.2012 s-a desfasurat o activitate  din cadrul proiectului „Invatati sa ajutati” si in cadrul Liceului cu Program Sportiv „Mircea Eliade” din Bucuresti. La activitate au participat  Costache Cristina,  Mihai Anca si Csolti Andreea ca si profesori coordonatori,  insotiti de elevi ai claselor I F – AMG si I G – AMG. Elevii care au participat au fost interesati de informatiile prezentate si au luat parte cu multa voie buna la activitatile de prim ajutor prezentate.

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie/9{/gallery}

 

Liceul Greco – Catolic „Timotei Cipariu”

Astăzi, marţi 8. aprilie, s-a desfăşurat o activitate din cadrul proiectului „Învăţaţi să ajutaţi” şi în cadrul Liceului Greco – Catolic „Timotei Cipariu” din Bucuresti. La activitate au participat Costache Cristina, Mihai Anca şi Csolti Andreea ca şi profesori coordonatori, însoţiţi de 5 elevi ai claselor I F – AMG şi I G – AMG. „Elevii claselor a XI-a si a XII-a care au participat la această activitate au fost interesaţi de informaţiile prezentate şi au luat parte cu entuziasm la activităţile de prim ajutor prezentate, fie în calitate de victimă, fie in calitate de salvator”, ne spune prof. nursing Cristina Costache.

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie/8{/gallery}

Colegiul Tehnic Mecanic Grivita

Luni , 7 aprilie 2014, s-a realizat o intalnire cu elevii claselor XII-a  de la COLEGIUL TEHNIC MECANIC  GRIVITA. D-na prof. Andreea Csolti a prezentat oferta educationala  iar elevii scolii noastre din clasele I G AMG  si I F AMG  sub indrumarea profesorilor lor de nursing,  Anca Mihai si Cristina Costache, au facut demonstratii de primul ajutor in situatii de urgenta.

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie/7{/gallery}

 

Liceul Mihail Kogalniceanu – Ilfov

Caravana “Învăţaţi să ajutaţi “ a ajuns astăzi 3 aprilie 2014 şi în Snagov – Ilfov, la Liceul Mihail Kogalniceanu.  Coordonaţi de  profesorii lor de nursing Cristina Costache  şi Anca Mihai,  elevii claselor I F AMG şi I G AMG au prezentat  mai multe  lecţii de prim ajutor.  „Interesul cu care elevii liceului au privit şi au ascultat oferta educaţională a şcolii noastre, cât şi dorinţa lor de a urma frumoasa profesie de asistent medical , ne-au convins să revenim în următoarele zile cu concursul TÂNĂRUL VOLUNTAR. La această activitate a participat şi directorul liceului care a fost foarte încântat de prezentările susţinute de elevii noştri şi şi-a manifestat interesul de a dezvolta colaborarea cu şcoala noastră ” , ne-a spus doamna prof. Cristina Costache.

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie3{/gallery}

 

Colegiul Economic A.D. Xenopol
Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”
 

Continuăm lectiile de prim ajutor în Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”. Doamna prof. Mirela Avram şi prof. Mircea Camburi, cu ajutorul elevilor voluntari ai şcolii noastre de la clasa I A, AMF,au demonstrat câteva tehnici de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

 In data de 2.04.2014 s-au realizat intalniri la doua  licee din Bucuresti si anume : Colegiul National „Cantemir-Voda” si Colegiul Economic A.D. Xenopol. In cadrul intalnirilor s-a prezentat oferta  educational a Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila„ de catre profesorii Camburi Mircea si Avram Mirela Mărioara.

Echipa de voluntari formata din elevii anului I AMF – Buzica Georgiana , Dumitrache Adriana, Gheorghe Rodica, Oprea Florin, sub coordonarea  doamnei profesor Avram Mirela Mărioara, au prezentat „Primul Ajutor in cazul victimelor inconstiente„

In data de 3.04.2014 a avut loc intalnire cu elevii claselor aXIIa si aXIa de la Colegiul National  „Emil Racovita„ . Oferta educationala a scolii noastre a fost prezentata de profesor Avram Mirela Mărioara, dupa care echipa de voluntari formata din elevii clasei I D AMG au prezentat  „Primul Ajutor in cazul victimelor inconstiente„

 {gallery}2014/invatatisaajutatiaprilie{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 116

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes