Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” se alătură campaniei pentru donare de sânge intitulată „Sunt Micul Antreprenor – Investesc în sănătatea mea, investind în semenii mei!”, eveniment organizat de Grupul Medical Provita în colaborare cu membrii Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) București.

Evenimentul va avea loc joi – 26 mai 2022 și va fi găzduit de Centrul de Diagnostic și Tratament PROVITA între orele 8:00 – 13:00, locația din str. Frunzei nr. 26, sector 2, București (https://www.centrul-provita.ro/clinica/873/clinica-provita-frunzei).

Campania susține și subliniază conștientizarea nevoii permanente de a EDUCA, PARTICIPA ȘI CONSTRUI PROPRIA STARE DE BINE plecând de la satisfacerea nevoilor apropiaților noștri. Prin donare de sânge, cu singura noastră resursă cu adevărat personalizată, inestimabilă, dar și disponibilă, creăm premisele funcționării unui mecanism de care și noi, în context nefavorabil, vom putea beneficia.

Beneficiile donatorilor garantate legal, condițiile ce trebuie întrunite pentru a deveni un potențial donator, dar și procedura de derulare a evenimentului sunt disponibile acum în paginile Provita – site: https://bit.ly/3l1ICej  și Facebook: https://bit.ly/3L2gWQR .

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” s-a implicat în numeroase campanii de donare de sânge și va continua pe acest drum.

Este cunoscută nevoia de sânge din unităţile sanitare, de aceea elevii noștri au dorit să intre în rândul donatorilor de zâmbete. Uneori, câțiva mililitri de sânge pot face diferența între viață și moarte. Din cantitatea de sânge donată o singură dată se extrag elementele care pot salva viețile a trei oameni. În plus, pe lângă darul pe care îl facem pentru semenii noștri, există beneficii și pentru propriul organism: sângele este împrospătat, imunitatea organismului și rezistenţa la şocuri creşte, riscul de paralizie şi accident vascular se reduc cu 30%.

Vă mulțumim tuturor pentru gestul nobil! Vă așteptăm!

 

prof. Mirela Avram

prof. Raluca Brad

 

 

 

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 261

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes