Echipa Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, formată din prof. Raluca Kiyak și elevii: Topor Florina, Buzea Claudiu, Vișinică Alina, Negoț Alina, Bădoi Tatiana Gabriela, Rădoi Roxana ( clasa I A – AMG ), a prezentat elevilor Colegiului Tehnic „Mihai Bravu” tehnici de prim ajutor, Joc rebus pe teme medicale, maratonul de întrebări de anatomie.

Toate trăirile celor prezenți au fost surprinse într-o „ploaie” de gânduri și impresii, pe mascota în formă de inimă, special concepută de elevi.

Mulțumim doamnei prof. Gabriela Bojanopol, de la Colegiul „Mihai Bravu”, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestei activități.

 

Gândurile elevilor noștri, la finalul activității:

 „Mă bucur nespus de mult că am avut șansa de a participa la această activitate. M-am simțit validată că fac parte dintr-un grup de persoane minunate. Sunt mândră că reușesc să împărtășesc noțiuni pe care le-am asimilat într-un semestru petrecut la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”. (Roxana Rădoi)

 

„Am avut prilejul de a participa la unul din nenumăratele evenimente pe care școala ni le oferă. Activitatea s-a desfășurat cu succes, în cadrul Liceului „Mihai Bravu”, datorită voinței și dăruirii colegelor mele cu care am format o adevărată echipă, dar mai ales a doamnei profesor Raluca Kiyak, coordonatoarea întregii noastre reușite. Liceenii au fost învățați tehnici de acordare a primului ajutor. Încrederea de sine, abilitatea de comunicare și relaționare, voința au fost doar câteva dintre atuurile noaste pentru a le capta atenția și interesul elevilor de liceu. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost modul în care am fost primite, căldura sufletească și energia pozitivă care ne-a fost transmisă. Mulți dintre tineri au dorit să se implice, să învețe, ba chiar au cerut mai multe informații despre noi și școală noastră, fapt ce ne-a surprins într-un mod plăcut. Astfel, cel mai important și emoționant moment a fost atunci când mulți dintre elevi au ținut să ne mărturisească că le-am schimbat viziunea și de la anul vom deveni colegi. Deși nu este prima activitate la care particip în cadrul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, aceasta nu a fost deloc lipsită de emoții, însă m-a încărcat cu o energie atât de bună, încât simt nevoia să o împărtășesc cu voi!” (Tatiana- Gabriela Bădoi)

 

„Sub îndrumarea doamnei profesor Raluca Kiyak, împreună cu câteva colege, am participat pentru a doua oară la acest proiect, prin care promovăm școala noastră, profesia de asistent medical și îi învățăm pe liceeni cum să acorde primul ajutor. Am fost primiți cu căldură atât de către profesori, cât și de elevi, care ne-au ascultat, au fost receptivi, chiar s-au implicat în demonstrațiile și jocurile propuse de noi. Mă bucur să văd elevi bine pregătiți și întotdeauna dornici să învețe lucruri noi. Acest feedback pozitiv mă motivează să mai particip la asemenea activități ori de câte ori mi se va oferi ocazia!” ( Florina Topor)

 

 prof. Raluca Kiyak

prof. Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 317

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes