CAMPANIA DE ADMITERE în anul școlar 2023 – 2024 este în plină desfășurare! Pregătește dosarul și vino să ne cunoaștem! În fiecare zi de MIERCURI, te așteptăm la interviu!

Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, Art. 44 (9), „au dreptul să se înscrie în învăţământul postliceal, absolvenţii de liceu, CU sau FĂRĂ diplomă de bacalaureat.”

Școala noastră pregătește asistentul medical ca educator pentru sănătate, în spiritul valorilor fundamentale ale profesiei: dragostea pentru om, sănătate şi viață, respect pentru profesie, pasiune şi capacitate pentru muncă.

Asistentul medical este cel care rămâne lângă pacient cea mai mare parte din timpul petrecut de acesta în spital. Asistentul medical încurajează şi ocroteşte — este pregătit să se îngrijească de bolnavi. Ca asistent medical trebuie să arăţi căldură. E necesar să fii tolerant şi să dai dovadă de empatie. Pe lângă toate aceste calități, pregătirea teoretică și practică sunt fundamentale.

Te așteptăm alături de noi pentru a deveni un profesionist în domeniu!

Mulți liceeni și absolvenți de liceu s-au prezentat deja la școala noastră pentru susținerea interviului vocațional. Unii dintre aceștia au împărțit cu noi bucuria reușitei lor. Felicitări pentru alegerea de a deveni elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”!

Detalii despre înscriere: www.scoalacdavila.ro/admitere-2023-2024/

 Mult succes tuturor!

 

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 393

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes