În cadrul activității „Rendez-vous în carieră, de 3xPRO: PROces- PROgres-, PROmisiune-”, organizată de către Clubul Absolvenților, școala noastră a intermediat relația elevilor și a absolvenților cu reprezentanții HR din cadrul Grupului de Clinici DENT ESTET.

Grupul DENT ESTET este noul nostru colaborator, care s-a alăturat programelor școlii orientate către facilitarea inserției absolvenților SPSCD pe piața muncii.

Andreea Necula, Manager Resurse Umane: „DENT ESTET schimbă lumea cu un zâmbet, începând din anul 1999. De-a lungul celor 19 ani de leadership, ne-am afirmat pe piața serviciilor medicale stomatologice, poziționându-ne rapid ca lideri în topul celor mai bune clinici dentare din România. Prin serviciile premium aliniate la standardele europene, existente în toate cele 10 clinici ale noastre, livrăm pacientilot și angajaților noștri, soluții stomatologice extinse în București, Timișoara, iar începând din această lună, și în Sibiu.

Business-ul dezvoltat de către echipa DENT ESTET a fost crescut natural, întrucât beneficiarii noștri au apreciat atenția focusată constant atât pe calitatea serviciilor dentare, prin accesul la tehnologii inovatoare, cât pe reinvestirea profitului în crearea unui ambientul specific, întâlnit doar în clinicile noastre.”

Bianca Nichescu, Patient Experience Manager: „Prin abordarea multidisciplinară a serviciilor de specialitate (radiologie, CT, implantologie, anestezie, departament de igienizare și estetică dentară), prin soluțiile de tratament personalizate accesibilizate ca urmare a unei tehnologii digitale revoluționare de tip water laser (unică în România), DENT ESTET oferă un diagnostic corect, rapid, dar mai ales țintit, în funcție de vârsta și problematica pacientului.

Preocuparea noastră pentru sănătatea orală este concretizată prin dezvoltarea unor programe de educație dentară oferite cu sprijinul partenerilor  educaționali, contribuind, astfel, la redarea zâmbetului a peste 25.000 de copii”.

George Covaci, Asistent Medical Generalist, absolvent al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, Promoția 2018: „Integrarea mea în echipa DENT ESTET a fost rapidă și ușoară, debutând ca asistent în zona de profilaxie. După doar 1 lună de training one to one, timp în care am beneficiat de tot sprijinul și profesionalismul Anei Chițu, Asistent Șef în cadrul Clinicii Green Dental, am fost remarcat de către doamna Dr. Bahare Azar, medic endodont. După doar 2 săptămâni de lucru în echipa doamnei doctor, timp în care am învățat endodonție, intervenția mea era tot mai promptă, în sensul că, înainte ca doamna doctor să-mi ceară ceva, eu știam ce am de făcut”.

Echipa de specialiști ai clinicilor DENT ESTET este formată din 90 de medici certificați internaționali, care sunt ajutați îndeaproape de către cei 120 de asistenți medicali și igieniști.

Serviciile dentare furnizate de către DENT ESTET sunt accesate de către toate categoriile de vârstă, începând chiar cu copii de varste de la  1an (deja pacienți în cadrul clinicilor DENT ESTET4Kids), continuând cu tinerii (în cadrul clinicii DENT ESTET4Teens) și, nu în ultimul rând, adulților (în cadrul clinicilor DENT ESTET ȘI GREEN DENTAL – prima clinică Eco Friendly din România).

În sprijinul elevilor / absolvenților care doresc să cunoască dinamica acestui domeniu, condițiile de muncă oferite și dotările materiale, clinica DENT ESTET organizează vineri, 28 septembrie, începând cu ora 14:00, „Ziua Porților Deschise”, în cadrul Clinicilor Green Dental, DENT ESTET Aviatorilor nr. 15 și DENT ESTET Aviatorilor nr. 27.

Amplasarea clinicilor DENT ESTET este un atu în alegerea elevilor / absolvenților noștri de a se dezvolta profesional, întrucât toate cele 7 clinici din București sunt situate în zona Victoriei, Aviatorilor nr. 15 și nr. 27 și Herăstrău.

Absolvenții școlii noastre se pot angaja cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, beneficiind de pachete salariale atractive, bonusuri și ore suplimentare plătite conform legii, bonuri de masă, asigurare de malpraxis, vaccin contra hepatitei B, abonamente la servicii medicale extinse și pentru familia angajatului, team building-uri, party-uri organizate cu diverse ocazii.

Elevii care optează pentru un stagiu practic în cadrul clinicilor DENT ESTET pot beneficia de un program de training personalizat, în scopul unei înțelegeri extinse a ceea ce este specific pentru o clinică stomatologică de top. Atmosfera de lucru profesionistă, orientată către fiecare membru al echipei, printr-un program de training personalizat de tipul one to one, reprezintă un avantaj care contribuie la o rapidă și facilă integrare în echipă.

Implicarea, determinare și disponibilitatea elevilor participanți la acest stagiu clinic va fi recompensată de către DENT ESTET prin oferirea a 3 burse în valoare de 1.000 ron / elev și a 6 burse în valoare de 800 ron / elev.

Adriana Păunescu, Responsabil al Comisiei de Monitorizare a Inserției pe Piața Muncii: „Colaborarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” cu Clinicile DENT ESTET debutează cu noi oportunități pentru toți elevii noștri, care se află în căutarea unui cadru adecvat dezvoltării profesionale, prin programul de burse și stagii clinice oferite.

Domeniul sanitar este spațiul care atrage tot mai mult forța de muncă, fiind tot mai bine cotat financiar (atât în țară, cât și în străinătate). Acest continuu proces de formare de specialiști în domeniul sanitar impune conștientizarea de către angajator a importanței investiției în calitatea viitorului specialist, încă de pe băncile școlii.

Tot acest asalt al clinicilor private în procesul de recrutare personal medical a contribuit la conturarea unei identități profesionale adecvată absolventului de școală postliceală sanitară, respectiv Asistentului Medical Generalist.”

Adriana PĂUNESCU

Responsabil Comisia de Inserție a Absolvenților pe Piața Muncii

Clubul Absolvenților 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 258

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes