Cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, vineri – 17 mai 2019, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” au participat la o activitate desfășurată în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Astfel, locuitorii capitalei au beneficiat de testarea gratuită a valorilor tensiunii arteriale și glicemiei.

Misiunea școlii noastre este de a pregăti asistentul medical ca EDUCATOR PENTRU SĂNĂTATE, în spiritul valorilor fundamentale ale profesiei: dragostea pentru om, sănătate şi viață, respect pentru profesie, pasiune şi capacitate pentru muncă. Evenimentul desfășurat face parte dintr-o serie de activități organizate sub semnul Educației pentru Sănătate.

Participanții au fost plăcut surprinși de activitate și au primit informații privind importanța monitorizării tensiunii arteriale pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

Activitatea a fost organizată de prof. Natalia Chitic și coordonată de doamna director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, prof. Aurelia Șova.

 

Prof. Natalia Chitic

Prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 81

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes