Încă de când eram mică am avut o înclinație către profesiile în halate albe.

Îmi iubesc familia, dar și semenii! Întotdeaua am căutat să fiu atentă la starea de sănătate a membrilor familiei, urmărind cu minuțiozitate tratamentele prescrise de către medic. Îmi place să ajut, chiar și cu o vorbă bună. Îmi imaginez când o să fac asta cu pacienții ce pășesc în farmacie  și se vor întoarce pentru a-mi mulțumi  că am reușit să le rezolv problemele și să le alin durerea. Asta mă motivează să fac această profesie!

Alt motiv ar fi că, această profesie în care ai mereu ceva de învățat, implică multă responsabilitate, dăruire și compasiune, precum și bune abilități de comunicare pe care consider că le-am dobândit deja la joburile anterioare.

Profesia de asistent medical de farmacie este una dintre cele mai căutate la ora actuală pe piața muncii, din perspectiva oportunităților crescute de angajare. Școala noastră, prin  parteneriatele cu lanțurile de farmacii și companiile producătoare de medicamente și produse cosmetice ne oferă  posibilitatea de a intra în programe care asigură pregătirea practică, dar și angajarea.

În concluzie, profesia de asistent medical de farmacie se definește prin profesionalism, responsabilitate, acuratețea informației și, poate cel mai important, prin grija față de nevoile pacientului.

Cristina STANCIU

clasa II A – calificarea asistent medical de farmacie

 

Profesia de ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE – mereu actuală, provocatoare și ofertantă – o profesie cu trecut și viitor! Te așteptăm alături de noi! CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

Video: https://youtu.be/n2B6PNuEzKA

 

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

 

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 112

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes