Joi, 11 iunie, elevii din anul III – calificarea Asistent Medical de Farmacie, au participat la o ȋntȃlnire online cu

domnul Daniel ENACHE, Director Filiala București – Farmaciile Catena.

În cadrul prezentării, elevii au primit informații despre farmaciile Catena și despre oportunităţile unei cariere ȋn acest mare lanț farmaceutic.

Ȋntȃlnirea a fost interactivă, elevii au adresat multe întrebări şi au primit răspunsuri despre perioada de inducție, programul de lucru săptămȃnal și cel din weekend, precum și despre concedii și pachetul salarial. Proaspeții absolvenți au fost invitați să trimită CV-ul la departamentul Resurse umane după susținerea examenului de certificare a calificării profesionale.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” se ocupă în mod deosebit de pregătirea teoretică și practică a elevilor calificării asistent medical de farmacie, dar și de parcursul profesional al absolvenților.

Pregătirea oferită de Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” în parteneriat cu angajatorii, îi formează pe viitorii profesionişti din domeniul farmaceutic, care vor profesa cu respect şi dăruire faţă de pacient.

Brandul Catena a fost creat în 1999 şi a reușit să ajungă, încă din 2012, cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România. În cei 21 ani de existenţă, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 720 de unități deschise la nivel național.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România, care pregăteşte de 30 de ani asistenţi medicali. Înființată în anul 1990, sub coordonarea doamnei dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei românești, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este o școală de tradiție, acreditată pentru toate cele 3 calificări, ale cărei rezultate sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional.

 

Prof. Anca Celina GRECU

Șef Catedra Farmacie

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 244

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes