Prima mea alegere de formare profesională a fost pentru un domeniu total diferit. În cadrul companiei în care am activat se regăsesc următoarele principii de dezvoltare profesională, dar și personală: responsabilitatea, răbdarea, inițiativa, punctualitatea și spiritul de echipă.

Am decis să fac o schimbare. Am optat pentru calificarea asistent medical de farmacie. Încă din copilarie am fost interesată de aspecte legate de starea de sănătate și metode de prevenție, iar cu trecerea timpului, dorința aceasta s-a accentuat și am luat decizia de a studia și, ulterior, de a profesa în domeniul farmaceutic.

Am optat pentru Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” pentru că este singura școală care mi-a inspirat încredere și oferă foarte multe oportunități pentru a continua să mă dezvolt profesional, dar și personal.

În consecință, doresc ca pe parcursul anilor de studiu să acumulez cât mai multe informații teoretice, dar și practice, sub îndrumarea cadrelor didactice, pe care ulterior să le pot pune în valoare în activitatea mea profesională.

Elena Puchianu

II A – calificarea Asistent medical de farmacie

 

Profesia de ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE – mereu actuală, provocatoare și ofertantă – o profesie cu trecut și viitor! Te așteptăm alături de noi! CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

Video: https://youtu.be/n2B6PNuEzKA

 

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 102

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes