Ești elev în anul I sau II, calificarea asistent medical generalist? Îți dorești să beneficiezi de un stagiu de instruire clinică într-un spital din Europa pentru două săptămâni? Ai note bune, cunoștințe de limba engleză și ești implicat în activitățile școlare și extrașcolare? Atunci ești candidatul ideal pentru a participa la schimburile de experiență din cadrul Modulului European de Nursing.

Școala Postliceală Sanitară Carol Davila este membră în cadrul Modulului European de Nursing din anul 1999. În fiecare an școlar, 18 elevi ai școlii, calificarea asistent medical generalist, beneficiază de burse de studiu pentru desfășurarea unui stagiu de instruire clinică, timp de două săptămâni, în una din cele 34 de universități și școli din Europa,membre ale ENM. În fiecare an școlar se organizeaza 3 astfel de schimburi: octombrie, martie și mai.

Cei care doresc să aplice pentru stagiul de instruire clinică din octombrie 2016 sunt invitați să participe la interviul pentru selecție din 06 mai 2016, ora 14.00, sediul Viitorului, sala A1. Pentru înscriere vă rugăm să depuneți dosarele până vineri, 06 mai 2016, ora 12.00.

Conținutul dosarului de înscriere:

             Recomandare scrisă de la profesorul diriginte (din care să reiasă: media generală/ semestrială, să nu fi acumulat un număr mai mare de 15 absențe nemotivate, pe anul școlar/semestrul anterior);

             Recomandare scrisă de la profesorul de instruire clinică;

             Scrisoare de intenție pentru participarea la acest program;

             Raport de activitate.

Ce înseamnă raportul de activitate?

Implicarea voastră activă în programul ENM, prin activitățile din cadrul SPSCD (efectuarea stagiilor de practică alături de studenții veniți în SPSCD prin programul ENM; participarea la activități de diseminare ale activităților internaționale; implicarea în activițile școlare și extrașcolare din cadrul SPSCD).

Ce urmează după ce am fost selectat?

1.            Vă alegeți o perioadă în care doriți să efectuați stagiul de instruire clinică;

2.            Depuneți o aplicație în care vă ierarhizați (în ordinea priorității voastre) trei școli sau universități membre ale ENM;

3.            După ce aflați unde sunteți repartizați, începe pregătirea profesională și personală pentru perioada de mobilitate de două săptămâni.

Pentru mai multe informații despre înscriere și despre program, vă rugăm să trimiteți e-mail pe adresa: larisa.banica@scoalacdavila.ro

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 115

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes