Noul cont este deschis la Banca Comerciala Romana – BCR și va coexista temporar cu contul vechi deschis la CEC BANK.

Primii care beneficiază de noua facilitate sunt candidații pentru Admiterea 2012.

Plata taxelor de înscriere la Concursul de Admitere din cele două sesiuni din 2012

(26 MAI și 30, 31 IULIE) se realizează numai în contul deschis la Banca Comercială Română și poate fi achitat la orice filială din Bucureşti sau din ţară.
Procedura de plată este următoarea: Candidatul se prezinta la filiala BCR (click aici pentru lista scursale BCR) cu un act de identitate, anunţă efectuarea unei plăţi în contul Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” și în fișa de vărsământ menţionează numele şi prenumele, codul numeric personal (CNP) şi tipul plăţii: „Taxă de înscriere”, valoarea: 150 RON. Nu este necesară menţionarea numărului de cont la ghiseu. Chitanţa în original se ataşează la dosarul de înscriere iar o copie o păstrați pe toată durata de școlarizare.

PENTRU CEI DECLARAȚI ADMIS: Aceeaşi procedură va fi urmată şi în cazul celorlalte plăţi, menţionând numele şi prenumele elevului, codul numeric personal (CNP),anul I, calificarea (AMG, AMF sau BFT), tipul de plată, de exemplu: taxa de şcolarizare (integrală, rata I, II sau III). Câmpul ”clasa” se completează doar începând cu semestrul al II-lea din anul I.

PENTRU ELEVII ȘCOLII DECLARAȚI PROMOVAT ÎN ANUL ȘCOLAR 2011-2012 și care trebuie să se înscrie în anul școlar 2012-2013, taxa de școlarizare integrală sau prima rată se va plăti numai la BCR și nu mai târziu de 05.09.2012. Chitanța în original se anexează la cererea de înscriere (descarca aici cererea) în anul școlar următor și se depune la secretariatul școlii până la data de 05.09.2012, ora 18:00 pm.

Începand din data de 1.09.2012 toate plăţile către Şcoala Sanitară Postliceală „Carol Davila” se vor face numai la sucursalele și filialele Băncii Comerciale Române, vechiul cont de la CEC Bank se va închide definitiv începând cu această dată.

ATENŢIE!

La efectuarea plăţii taxei de scolarizare/respectiv a taxei de înscriere în contul BCR al şcolii noastre, vă rugăm să prezentaţi actul de identitate personal, astfel ca în ordinul de încasare să fie trecut CNP-UL ELEVULUI sau al CANDIDATULUI.

Aceste date sunt valabile numai pentru Şcoala Sanitară Postliceală „Carol Davila” cu sediul in Bucureşti. Fostele filiale ale şcolii noastre din ţară au propriile regului de admitere.

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 165

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes