Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”, în parteneriat cu firma de recrutare A-Team Health Recruitment, vă invită la următoarele evenimente, care se desfășoară în data de 16 februarie, sala A1, sediul Viitorului:

  • ora 12:00: curs tip MasterClass „SEPSIS” (Reguli de asepsie și antisepsie în practica medicală), susținut de o echipă de profesori din Irlanda. Evenimentul este adresat tuturor elevilor școlii, indiferent de anul de studiu sau calificarea urmată.
  • ora 13:15: prezentare companiei și a ofertelor de muncă din cadrul A-Team Health Recruitment. Evenimentul este adresat tuturor elevilor școlii, indiferent de anul de studiu sau calificarea urmată.
  • ora 14:00: sesiune de interviuri cu posibilitate de angajare în Irlanda (vă invităm să descoperiți beneficiile de a lucra în spitalele din Irlanda). Evenimentul este adresat elevilor din anul 3 de studiu și absolvenților școlii (calificarea asistent medical generalist). Dacă doriți să participați la sesiunea de interviuri, vă rugăm să trimiteți o cerere de înscriere pe email la adresa larisa.banica@scoalacdavila.ro până la data de 16 februarie, ora 10:00.

A-Team Health Recruitment este o agenţie de recrutare cu biroul administrativ în Birmingham, care se ocupă de recrutarea forţei de muncă din domeniul medical pentru diferite lanţuri de clinici stomatologice, spitale şi aziluri din Marea Britanie și Irlanda. Parteneriatul cu Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” are în vedere inserția pe piața muncii a viitorilor absolvenți ai școlii atât în țară, cât și în străinătate.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 112

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes