Premierul Ludovic Orban a anunțat la un post de televiziune cunoscut faptul că anul școlar va fi încheiat. În același timp, le-a cerut cadrelor didactice să se mobilizeze după vacanța școlară pentru predarea online.

Liderul de la Palatul Victoria a afirmat că, dacă lucrurile sunt în regulă, după 15 mai se poate da drumul activității școlare.

„Anul școlar va fi încheiat, adică elevii o să-și dea toate examenele care se dau la sfârșit de an, la fel și studenții își vor da toate examenele. Dacă după 15 mai, lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea școlară. Oricum, profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanța școlară să intensifice predarea online până se vor putea redeschide școlile și, de asemenea, trebuie să fie pregătite examenele, care se dau cu cea mai mare seriozitate.” – a declarat Ludovic Orban.

(sursa: 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/orban-anul-scolar-va-fi-incheiat-daca-dupa-15-mai-lucrurile-vor-fi-in-regula-putem-da-drumul-la-activitatea-scolara_5e960d8a4da29b0d7b4ce972)

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 72

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes