Eu sunt Andreea Șerban, absolventă a Școlii Posliceale Sanitare „Carol Davila”, promoția 2017, calificarea asistent medical de farmacie. Mi-am ales această profesie din dragoste pentru oameni, din dorința de a fi acolo pentru pentru ei, cu un sfat și un zâmbet, atunci când au mai mare nevoie.

Încă de la început am știut că Școala Postliceala Sanitară „Carol Davila” este cea mai bună școală pentru formarea mea profesională. Și nu am greșit! În prezent, activez pe postul de asistent farmacist într-unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din țară.

Situația actuală, epidemia de COVID-19, este din punctul meu de vedere cea mai grea încercare prin care a trecut sistemul sanitar al zilelor noastre. Ultimele săptămâni în farmacie au fost un adevărat maraton. Cozi interminabile de pacienți, situații tensionate și decizii de moment.

Astăzi pot afirma cu mândrie că sunt absolventa Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davia”, unde am dobândit toate informațiile teoretice necesare unei bune pregătiri profesionale și unde mi-am însușit valori prețioase datorită cadrelor didactice care mi-au fost mentori. Astfel, pot gestiona cu bine această criză în care ne aflăm și am satisfacția că fiecare pacient are parte de cele mai bune sfaturi.

Și nu uitați, STAȚI ACASĂ! Noi suntem acolo pentru voi, ajutați-ne să avem grijă de voi!

 

Andreea Șerban

asistent de farmacie

absolventă – Promoția 2017

 

IMG 20200322 WA0161

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 325

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes