alex milea

Elev anul I, calificarea Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare

“Sunt la inceput de drum, iar posibilitatile sunt infinite”

Pana in aceasta vara am fost student la Universitatea “Spiru Haret”, Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. Pentru moment am suspendat cursurile si mi-am propus sa termin ultimul an de facultate odata cu finalizarea urmatoarei specializari la Scoala Sanitara Postliceala “Carol Davila”.  Adica dupa 3 ani, obtin calificarea de Asistent Balneofiziokinetoterapeut, apoi vreau sa obtin si calificarea de Asistent Medical Generalist si, in acelasi timp, ultimul an pentru studii superioare la “Spiru Haret”. Pentru moment lucrez la o firma care promoveaza sisteme de incalzire electrice, ca reprezentant de vanzari si marketing. Impreuna cu experienta acumulata pe toate domeniile (IT, contabilitate primara, gestiune, transporturi, limbi straine si urmeaza cea in domeniul sanitar) atat in tara cat si in afara, sper ca in urmatorii ani sa pot lucra si sa-mi fac simtita prezenta foarte puternic in domeniul sanitar sau, de ce nu, sa-mi deschid propria afacere in acelasi domeniu si sa ofer servicii de cea mai inalta calitate.

Schimbarea de la marketing si economie la domeniul sanitar nu este una totala, doar ca in combinatie cu experienta acumulata in anii de munca si studii, sa ma ajute in imbinarea domeniilor intr-o afacere de succes.

In functie de succesul pe care il voi avea in aceasta scoala este posibil sa fiu foarte interesat de Univeristatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si sa schimb cariera total pe domeniul medical/sanitar. Consider ca inca sunt la inceput de drum, iar posibilitatile sunt infinite.

Propunerea de a participa la concursul de burse a fost binevenita, o sansa de a cunoaste persoane noi, in timp ce pot obtine o evaluare a cunostintelor mele. Concursul a fost echilibrat, intrebari pentru toate gradele de dificultate. Am avut ocazia sa imi folosesc cunostintele IT si limba engleza cu usurinta fiind folosite aproape zilnic la locul de munca, in schimb se pare ca pentru cunostiintele in domeniul biologiei si al chimiei este loc de imbunatatiri.

Ma astept sa invat alaturi de cei mai buni profesori si colegi, iar pentru profesia pe care urmeaza sa o practic, ramane sa descopar o lume noua pentru mine. Toti colegii pe care i-am cunoscut pana in momentul de fata sunt persoane extraordinare, profesorii si directorii intalniti au dat dovada de profesionalism si o dorinta de a ajuta elevii pe care n-am mai intalnit-o pana acum.

Inca nu stiu sa definesc cu exactitate ce inseamna sa fii asistent medical sau educator pentru sanatate; voi afla dupa ce devin foarte familiar cu acest domeniu, dupa ce inteleg foarte bine responsabilitatile si toate modurile in care pot ajuta oamenii din jurul meu.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 113

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes