Școala noastră continuă parteneriatul cu rețeaua privată MedLife. Primul pas către carieră a fost inițiat miercuri, 3 mai 2018, când elevii noștri au cunoscut o parte din echipa de specialiști în resurse umane ai partenerului nostru: Anina Ghimpău – Specialist Resurse Umane, Codruța Ilie – trainer, Mihaela Radu -coordonator departament de recrutare și Claudia Mîndricelu – manager call center.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut doamnei director Aurelia Șova: „Parteneriatul cu Clinicile MedLife deschide noi oportunități de angajare pentru cele trei calificări profesionale, începând chiar din anul I de studiu. Întrucât ne preocupă calitatea formării profesionale a tuturor elevilor noștri, asigurăm pregătirea practică nu doar în cadrul spitalelor de stat, ci și în cadrul celor mai bune clinici medicale private. Acum aveți posibilitatea de a alege voi clinica unde să urmați stagiul clinic, iar acest aspect pune în valoare poziția de lider pe care o ocupă școala noastră în topul școlilor cu profil sanitar”.

Codruța Ilie a menținut interesul elevilor față de oferta MedLife privind departamentele medicale și non medicale, atât prin numirea locurilor de muncă vacante, cât și prin anunțarea unui premiu acordat elevului care va da dovadă de receptivitate față de informațiile promovate.

În debutul întrevederii, fiecare elev a redat calitățile necesare unui asistent medical: curaj, ajutor, empatie, responsabilitate, sensibilitate, încredere, implicare, bunătate, lucru în echipă, profesionalism, plăcere, respect, experiență, seriozitate, punctualitate, formare continuă, apreciere, ambiție, asumare, spontaneitate, creativitate, devotament, atenție, bunăvoință, compasiune, provocare, adaptare.

Toate aceste calități reprezintă reperele unor specialiști cu principii, capabili să contribuie la misiunea MedLife: „Să facem România bine!”.

Prezenți de 21 de ani în topul clinicilor medicale, sănătatea a devenit pentru echipa MedLife o preocupare constantă, identificând permanent soluții la nevoile pacienților, continuând să cunoască, să inoveze și să investească în echipamente și aparatură performante.

Calitatea serviciilor medicale, profesionalismul întregii echipe și angajamentul asumat față de clienți, justifică numărul de 4.500.000 de pacienți unici care au accesat specializările companiei. De asemenea, alți 500.000 de clienți au beneficiat de mijloace de prevenție și profilaxie în cadrul celor 163 clinici și centre medicale partenere, a celor 143 puncte de recoltare, 26 de laboratoare, 17 hyperclinici, 15 centre de excelență, 10 unități spitalicești dotate cu 25 de săli de operație, 9 farmacii, 8 centre de stomatologie, 3 maternități, precum și o bancă de celule stem (în Timișoara).

Elevii noștri care provin din alte județe pot alege să muncească nu doar în locațiile unităților MedLife din București, ci și în centrele din Arad, Brașov, Cluj, Sibiu, Craiova și Iași.

Pentru a construi o echipă care să promoveze valori și principii comune, MedLife demarează programul: Școala asistenților, program de mentorat care vine în întâmpinarea elevilor și absolvenților debutanți, motivați să se alăture echipei.

Actualii elevi pot beneficia de contracte de muncă pentru posturi de agent call center (program part-time sau full-time, cu orar preferențial, după 3 luni de probă existând și opțiunea de a lucra în weekend); operator recepție (program full-time), agent telesales (program 9:00-17:00). Pe lângă un salariu fix atribuit, elevii care optează pentru astfel de job-uri primesc bonusuri pentru performanță, tichete de masă, acces la servicii medicale, precum și reduceri la magazine și servicii.

Toți cei prezenți la activitate au primit surprize și materiale promoționale din partea reprezentanților MedLife. Ioana Drăguț (clasa ID AMG) este câștigătoarea premiului anunțat în debutul întrevederii. Acesta a constat dintr-o carte „O să vă cam usture” scrisă de Adam Kay, care conține reflecțiile unui medic cu privire la criza sistemului de sănătate, la bucuriile și sacrificiile celor care țin în propriile mâini viața omului.

Cine dorește să se alăture echipei nonmedicale, poate trimite cv-ul la adresa de e-mail: recrutarecallcenter@medlife.ro, iar o echipă de profesioniști vă asigură suport și consiliere în vederea angajării.

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisie Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 113

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes