Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este permanent preocupată de pregătirea elevilor săi, dar și de evoluția lor profesională după finalizarea studiilor.

Prin numeroasele parteneriate cu firmele angajatoare din domeniul sanitar – clinici și spitale private / de stat, companii de recrutare, urmărim stimularea creșterii angajabilității absolvenților noștri.

În anul școlar 2016 – 2017, elevii de anul II și III de studiu, calificarea asistent medical generalist, au desfășurat stagii clinice în unitățile medicale MedLife. O parte dintre elevi au beneficiat de burse de studiu din partea partenerilor noștri, iar cei din anul III au primit propuneri concrete de angajare, care s-au finalizat prin semnarea contractului de muncă.

 

Parteneriatul continuă pe parcursul anului școlar 2017 – 2018, iar elevii noștri au posibilitatea de a efectua stagiile practice și de a lucra în unitățile MedLife. Elevii din anul III, care doresc să desfășoare stagiile practice în unitățile medicale MedLife, vor transmite Cererea de înscriere în atenția d-nei prof. Raluca Brad, pe adresa de e-mail: bradraluca1@gmail.com .

 

MedLife vă așteaptă să vă alăturați echipei, chiar dacă nu ați finalizat studiile. Programul de lucru flexibil poate fi adaptat orarului vostru.

 

Ai o atitudine pozitivă și orientată către client? 

Deții abilități de comunicare și spirit de echipă? 

Te așteptăm să faci primul pas în cariera ta, alături de echipa Call Center MedLife!

 

Locația este accesibilă, poți ajunge cu metroul la Piața Victoriei. 

Programul de lucru este flexibil și adaptat nevoilor tale: 

– 4, 6 sau 8 ore pe zi

– cinci zile pe săptămână

 

Vei lucra pentru liderul medicinei private din România, într-un mediu dinamic și plăcut, cu posibilități reale de dezvoltare profesională.

 

Alături de un salariu fix, îți oferim bonus pentru performanță, tichete de masă și un pachet de servicii medicale.

 

Pentru mai multe detalii, sună la: 0735.300.988 – ANINA GHIMPĂU sau poți trimite un e-mail la adresa: recrutarecallcenter@medlife.ro

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 104

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes